0

Ulyd? fra volks caddy

spurt 2022-05-05 17:55:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei bilen har nettopp vært på verksted å bytta viftereim. Har kjørt bilen litt uten viftereim før dette ble fikset. Når verksted fikk på reima å jeg fikk kjørt den hjem hørte jeg en lyd som kan høres ut som om noen drikker vann. Denne lyden økte med turtallet. Jeg synes motoren var litt varm men oljetempraturen var fin. Men det skal sies at jeg kun klarte å høre lyden fra inni bilen med dørene lukket. er dette farlig Takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-07 08:47:39 +0200

Om det er ren ny og spennende lyd, ville jeg nok a: forsøkt å finne ut av det kunne være ved å bruke "stoetoskopmetoden", det være seg et stetoskip eller en stor skrutrekker med håndtaket mot øret og den andre enden mot mulige lydkider. Hhv B: Om du IKKE vet hva du gjør der under panseret - da lar du panseret være LUKKET og spør verkstedet. Et springende punkt her er HVA det du kaller viftereim egentlig driver. Nei, det er slett ikke sikkert det er noe å bry som om, men nye og spennende lyder - det bør man som et minimum undersøke eller få undersøkt, en slurpende lyd - vel - om man ikke har glemt en øldrikkende tysk mekaniker under panseret - det kan være så meget! F.ex en slange som har fått en krøll på seg - en lekkasje - enn si at den nye "viftereima" også driver vannpumpa og derved kanhende har satt litt ekstra fart på væsketransporten i motoren. Det siste er god sort, de øvrige alternativene - vel - det kan være litt verre! Uansett, ikke ignorerer dette for lenge, få evnt hjelp av en god venn som kan det du ikke kan eller søk råd hos et verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger