0

Brukt hybridbil før elbil

spurt 2022-05-04 10:06:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg ønsker av ulike årsaker å kun ha en større SUV og er avventende i forhold til ny batteriteknologi for elbiler. Faststoffbatteier er vel annonsert om ca. 3 år. Vurderer derfor å bytte en 2016 Rav med en 2018 Lexus hybrid i påvente av den nye teknologien. Hva tror du vil skje med verdien av disse bilene om 3 år. Vil de falle uforholdsmessig mye i pris?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-04 10:50:43 +0200

Hei. Det er nok mange som gjør som deg – er litt avventende til elbil. Det kommer alltid noe nytt og bedre, snart. Enten det er snakk om TV, PC, mobiltelefon eller elbil.

Jeg kjører selv ladbar hybrid. Det funker hel greit det, så lenge det er snakk om småkjøring. Utforingen kommer om kjøreturen er på mer enn én time. Da er batteriet tomt og en tørst og sinna bensinmotor gjør framdriftsjobben. Med dagens drivstoffpriser blir det fort dyrt.

Trenden er at salget av ladbare hybrider stuper. Mange modeller er tungsolgte også i bruktmarkedet og biltypen går vel ikke akkurat en lysende framtid i møte. Dette påvirker så klart bruktbilprisene. Det er de harde fakta. Lexus er heller ikke mest lettsolgt i utgangspunktet. De har gjerne lang ståtid, i alle fall om de ikke står hos en Lexus-forhandler.

I ditt tilfelle ville jeg kanskje hoppet i det med elbil først som sist. Min neste bil blir i alle fall en elbil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger