0

Verdi på 1986 modell 745 turbo

spurt 2022-05-02 06:21:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Har i mange år eid en 745 turbo med 182 hk fra 1986. Når jeg nå var på eu kontrol nylig hos Volvo ble jeg kontaktet om å selge bile i etterkant.Dette er en urørt bil som er original og den har ikke blitt herjet i stykker. Rust er den meget bra for, jeg reparerte litt i gulvet når jeg kjøpte den for 10 år siden, kanaler og utvendig er bra og aldri gjort noe med. For min del bare blitt stående de siste 6-7 årene. Bilen trenger jo lakkering siden den er original i lakk, og denne er sliten. Alikevel er dette et lett objekt for restaurering vil jeg si, det er ingen rustsveising som trengs.Interiør er bra. Noen ide om hva jeg evnt bør forlange? Det er en godt voksen kar som vil ha tilbake ungdomsbilen sin..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-05-02 16:06:34 +0100

Tja, det kommer an på flere ting, en av dem er hvor sterkt du er knyttet til bilen din, dernest hvor mye kjøper synes bilen er verdt - eller sagt på en annen måte - hvor mye han er villig til å betale. Bilens faktiske stand er også så absolutt relevant, man skal ikke ta overpris for en bil bare fordi man "kan": det må være et samsvar mellom bilens stand og prisen liksom.

En ting jeg ville hatt i bakhodet, om jeg ellers ville selge min øyensten, var at det er overveiende sannsynlig at bilen får det godt når den kommer tilbake til en tidligere eier i moden alder. I min verden betyr akkurat det mer enn noen tusenlapper fra eller til. Men så er jeg ikke ung og blakk heller lenger - hvor "grei" du kan være er selvfølgelig et spørsmål om din egen økonomi. I ditt sted ville jeg - gitt at du virkelig vil selge bilen - spandert en NAF-test, minimum 60-punkters test, gjerne stor test, da har du dokumentasjon for bilens faktiske stand og ikke minst, du opptrer realt og ryddig overfor den potensielle kjøperen, som en ekstra bonus får du dokumentert at du har oppfylt din opplysningsplikt, win-win for alle! Når det gjelder prisen, får du en pekepinn om du titter på finn: https://www.finn.no/car/used/search.h...

Etter min oppfatning er altså bilens faktiske stand av større betydning enn kjørelengde, uansett om den er relativt ny eller som her, i godt moden alder. Du kjenner din egen bil godt, ta en vurdering ifht de andre her, gå gjerne i dialog med herremannen som kan tenke seg å kjøpe bilen, og finn en pris der dere begge blir fornøyd. Verre er det ikke. Jeg merker meg ellers at biler i tilsynelatende god stand av denne sorten etter alderen har en respektabel pris. Rett nok vil nok noen si at dette ikke er en "klassisk Volvo", men du og du, det er en feiende flott bil, langt forut for konkurrentene den gang den var ny!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger