0

Vedr sommerdekk

spurt 2022-04-29 15:43:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Hvilken dekk av Goodyear og Contenital passer beste til mazda CX 3 med dimmensjon 215 x 50 x18 ?? Mvh Per

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-30 09:16:23 +0100

Tja, si det. Det er ingen fasit her, jeg ville tatt en titt på Motors test av sommerdekk og finlest testresultatene basert på egenskaper jeg prioriterer ved valg av dekk. Ellers er mn personlige favoritt gjennom mange år Nokian, det er dekk som gir et godt komprmoss på alle punkter. Men igjen: med "alle punkter" mener jeg her det som betyr noe for meg. Det skal tilføyes at jeg har et kjøremønster med et betydelig innslag av langkjøring, til tider noe mer seriøs langkjøring utenfor Norge i land der tempoet i trafikken er et helt annet. Sånn bortsett fra de egenskapene jeg prioriterer, legger jeg vekt på å velge et greit "allround" dekk.

I korthet prioriterer jeg kjøregenskaper, les veigrep, stabilitet og støy. Ellers står Michelin høyt på min liste, men jeg får god pris på Nokian hos en lokal forhandler, det gjør det lett å velge. Mhp Continental er gir dekket noe høyere støynivå enn jeg setter pris på, ellers leverer det jo så det holder. Men spesielt i høyere hastigheter blir støynivået merkbart, på tross av at jeg nok har en bil som er rimelig godt lydisolert. Mhp Goodyear har det tradisjonelt vært helt greie dekk, spesielt ifht vannplaning har Goodyear vært gode opp gjennom årene, men utviklingen står ikke stlle. Ellers sier du ingen ting om hvilket dekk du snakker om fra Goodyear hhv Conti, men generelt: ta en titt på relevante tester om du er i tvil her, Verre er det ikke - bruk et par kveldstimer foran pc'en, sett gjerne opp en kort liste over prioriterte egenskaper, så finner du nok ut av det og gjør et valg du blir forøyd med over tid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger