0

Problemer med Kona el

spurt 2022-04-29 10:42:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg vurderer å kjøpe en brukt Hyundai Kona El. Men har lest at det er en del problemer med de: batteri, motor - gear (overgang), og ulyder. To spørsmål om du har tid: Er det en del problem med denne bilen, og er Hyunday flink til å utbedre feil innen garantitiden? Takk for svar:)

vh Trond

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

vh Trond Støbakk

Trond Sjøbakk gravatarbildeTrond Sjøbakk ( 2022-04-29 10:47:00 +0200 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-30 09:24:39 +0200

Også Hyundai utvikler sine biler løpende, i tillegg til "barnesykdommer" sannsynligvis være utbedret på en bruktbil. Bortsett fra det "vanlige" du kan undersøke selv, ville jeg tenkt i retning av en NAF-test, man bør kunne gjøre en god jobb ifht en elbil også nå om dagen. Det er en vesentlig bedre løsning enn å forsøke å finne ut av alle tenkelige og utenkelige feil, det blir litt som å ta alle sorger på forskudd: halvparten av dem kommer så alikvel aldri! Eller, overført til dine tanker: ja, mange opplever nok drøssevis av feil, men det er ikke sånn at alle biler der ute i markedet har alle disse feilene! Nei, du kan aldri være skkker, men livet er i seg selv et usikkert prosjekt! Som sagt: NAF-test - FØR du underskriver kjøpekontrakten. Ryiddgere for både deg og selger!

Mh Hyundai og holdninger til begrepet "garanti", er det grunn til å tro at iallefall importøren vil forsøke å gjøre en best mulig jobb. Uten å rippe opp i det som har vært: det var ikke uten grunn at det ble utskiftinger her. Ja, det har vært saker med krangel og baluba, men ikke spesielt mange - jeg mistenker at dette har med MacMurphy å gjøre: det vil alltid finnes enkeltpersoner eller for den sakens skyld, forhandlere, som gjør det de kan for å ødelegge en ellers god merkevare. Siden den nye importøren kom i gang, har det vært forholdsvis lite støy. Det er et godt tegn. Ellers dreier det seg om å være litt aktiv selv om man mistenker en garantisak: da etablerer man en positiv dialog med forhandleren og tar det derfra. Det kan rett og slett fort gå bra!

For min del ville jeg nok heller valgt Nisseleif om jeg skulle hatt en elbil i denne størrelsen, fortrinnsvis siste generasjon Nisseleif. Men det er jo litt smaken og baken dette her, om du føler at en "Kone" er tingen for deg, ja da gjør du neppe noen feil med å velge henne!

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

Hei og tusen takk for fyldig og godt svar. vh Trond:)

Trond Sjøbakk gravatarbildeTrond Sjøbakk ( 2022-05-01 12:32:41 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-04-29 10:42:40 +0200

Sett: 67 ganger

Sist oppdatert: Apr 30 '22

Antall visninger