0

Audi Q7 2011mod. 245hk

spurt 2022-04-27 08:15:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Har en Q7 som har en oljelekkasje. Er bytta simring motor å gearkasse for det så ut for at lekkasjen var der, men det viste seg ikke at det var. Ser ut som at det kommer ovenfra en plass har ikke klart å se hvor det kommer fra, det er motorolje. Olja ses da i bakkant av beskyttelses plata under bilen. Har du noen formening om hvor lekkasjen kan komma ifra? Bilen har gått 203000km

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-27 10:49:25 +0200

Heisann. Oljelekkasje er kjedelig.

Måten å finne ut av dette på er nok å rengjøre aktuelle områder svært godt, varmkjøre og se eksakt hvor dette kommer ifra. Det kan nok være både litt trangt og litt plundrete å komme til. Men det er nok enste måten. Det er liten vist, ja - rent bortkastet, å skifte deler på vage antagelser og på måfå.

Men om jeg skal forsøke meg på en relativt ukvalifisert gjetting, så er det jo nærliggende å tenke topp-pakning eller toppdeksel-pakning. Men ikke bruk dette som noen «fasit».

Fasiten er å finne ut eksakt hvor det kommer i fra og agere ut ifra det med nødvendige tiltak.

Lykke til med fin bil! Dette finner du ut av!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-04-27 15:29:02 +0200

Kloke ord fra Kamerat Benny som vanlig, kan bare tilføye at det er lurt å ha tilgang til en løftebukk, demontere dekslene under bilen og ha godt lys. Det eneste som sladrer om hvor lekkasjen eventuelt kommer fra, er sannsynligvis en tynn oljestripe som altså endrer i en drypp-drypp der nede et sted. Ellers kan dette like gjerne være bunnpakningen som ting og tang lenger oppe, kfr at du referer til at du ser oljedyryppet i bakkant av en beskyttelsesplate. Legio muligheter, men lykken står den tålmodige og metodiske bi.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger