0

lampe feil på bilen

spurt 2022-04-25 10:15:23 +0100

anonym bruker

Anonym

hei, Benny.,, jeg fikk under fjorårets sesong med amcar cruising problemer med venstre nærlys pære da jeg fikk den byttet på bilen min varte den ca en sesong før den røyk og lurte på om du hadde noen gode forslag til hvor jeg evt kunne undersøke hvor feilen ligger, . mitt andre spørsmål til deg er harr du vært borti at odometeret ikke fungerer lengre på amcar og har du noen gode råd til hvordan jeg kan fikse odometeret mitt og km viser?.,, mitt tredje spørsmål er slappe belter, er plaget med at beltet på venstre side forran ikke går helt til bake og strammer seg opp har du noen gode råd til hva jeg kan gjøre?. Mvh lykkelig eier av 1980 cadillac fleetwood brougham coupe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-25 10:40:12 +0100

Heisann her var det tre spørsmål. Vi tar de i tur og orden: Men aller først: Hyggelig og uvanlig bil du har der. Vel verdt å ta godt vare på.

  1. Det kan være så enkelt som at du har fått en dårlig pære. Men det kan også være vert å sjekke spenningen, kontakter osv her.

  2. Feil med bilens speedometer / kilometerteller kan være så enkelt som at speedometerwiren har røket. Antar at det på en 1980 modell er wire. Tar jeg feil, så kan det være feil med føler eller ledningsnett til dette. Om feilen skulle ligge i selve instrumentet kan sikker Bilinstrumentservice, på Bjørkelangen, hjelpe deg.

  3. Det første trikset i boka med et slapt bilbelte er å trekke det helt ut og sørge for at det rulles inn ingen uten å være vridd. På noen biler kan det også være et poeng at selve belte snella er i vater. Feilen kan også ligge i selve snella. Den bør du ikke åpne (ulovlig) med mindre du er over middels kyndig. Hilsen en som prøvde – det gikk ikke så bra … Det kan jo være at selve snella er slitt.

Håper du får fikset opp disse småtingene med bilen din, så er det bare å nyte sommeren i en staslig bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger