0

bilscanner

spurt 2022-04-21 21:11:13 +0100

anonym bruker

Anonym

jeg er ute etter ein bilscanner som tar det meste,men behøver ikke heller koste underbuksa,jeg har okså ein jeep cherokee 97 mod der startsperra har lsgt inn årene bilen går max 5 sek.finnes det okså eit instrument der ein kann rulle tilbakes der start sperra var som originalt,eller slette den. og så har jeg lyst til å slette feilkoder. jeg tenkte litt på foxwellmen er usikker,kostbare saker dette her. jeg er privatmann men jør alt på bilene mine selv. mvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-22 12:21:00 +0100

Hvis du koser deg mer i garsjen enn de lfeste, er jo det jo ikke noe å lure på! Jeg har selv vært "der" gjennom alle år, og har en enkel filosofi: jeg kjøper heller kvalitetsverktøy som gjør jobben på en god måte fremfor billig ræl som kanhende går i søpla etter noen måneder. Ikke røyker jeg, ikke drekker jeg, men lastenes sum er konstant, en av mine laster er å kjøpe verktøy! Der ute i garasjen har jeg faktisk fremdeles min fars gamle Hazet pipesett, det er brukt flittig av både meg, broder og fatter gjennom minst 60 år. Så sjekk litt rundt, gjerne hos de som lever av dette, og kjøp noe du kan ha nytte og glede av livet ut, gjerne gå i arv til barnebarna! Og er det for dyrt, ja da finner du et minste felles mulitplium, enelt sagt et kompromiss som er "godt nok". Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-04-22 16:16:17 +0100

tusen takk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger