0

Landcruiser og Pajero

spurt 2022-04-20 08:47:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Ser du har en artikkel som går på at landcruiser holder seg veldig godt i pris. Er det noe som kan forventes på Pajero også? Ser at de er litt billigere i anskaffelse. I likhet med landcruiser virker det som det blir vanskeligere og vanskeligere å finne en pen 2010-2013 modell der man kan sette inn baksete.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-20 12:39:39 +0100

Nja, få biler i markdet kan medføre en noe mer stabil bruktpris, samtidig er det et faktum at Pajero ikke nyter godt av samme popularitet, samme tillitt, som Toyota generelt og Landcruiser spesielt. Sånn er det bare, det er på ingen måte lett å konkurrere med en legende. Og som du er inne på, det er ikke enkelt å finne greie varevognregistrerte biler av denne sorten, uansett om det er den ene eller andre, der man kan sette inn bakseter. I ditt sted ville jeg kanhende vurdert å spare opp litt penger og se ut mot det store utland, evnt Sverige, og rett og slett tatt inn en personbilregistert bil i god stand.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger