0

Bmw 2,0 l Diesel X4 2015 mod.

spurt 2022-04-19 23:13:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Kan denne kippes på lovlig sett,? Er det problemer med dette? For motoren? Hva oppnår man? raskere og sterkere? Jeg har kun kjørt 49.000 km. Hilsen Noralf

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-20 13:44:31 +0100

Nja, du kan sjekke med et autorisert BMW-verksted - meg bekjent kan man levere godkjent tuning til enkelte motorer. Det er i første rekke motorer som er "nedtrimma" pga norske avgifter dette gjelder- koster lite å spørre. Ja, det koster litt mer, men det er en ting som gjelder her: det skal være GODKJENT av det være seg fabrikanten eller et uavhengig, akkreditert laboratorium - og dette må dokumenteres. Videre SKAL endringene godkjennes av Biltilsynet og føres inn i vognkortet og meldes forsikringselskapet. Uten unntak - om det mangler noe i denne gullrekka, ja da risikerer du bruksforbud og avskilting, i tillegg til regress om du kommer ut for en ulykke der en ikke-godkjent "tukling" kommer for dagen. En annen fordel som følger med "på kjøpet" når du benytter et BMW-verksted, er at du ikke gjør endringer som kan ta rotta på motoren din på null komma null.

Ja, det er en drøss tilbydere av "chiptuning", "opmialisering" og gud vet hva de nå kaller det der ute, fellesneveren er kjappe og tilsynelatende billige løsninger som lover veldig mye mer enn de holder. Og hvilken overraskelse: med liten skirft står det som regel et eller flere steder at "kunden selv er ansvarlig for å fremskaffe dokumentasjon og sørge for godkjenning". Mao er det så ulovlig at det ryker - og du kan med rimelig sannsynlighet aldri noensinne få godkjent dette. Enda verre er det at når du får fask på lanken, det være seg ved Biltilsynets utekontroller eller EU-kontrollen, står du selv ansvarlig for å bringe bilen tilbake til orignalt oppsett. Uten pardong, uten ankemulighet. Det er ikke alltid like enkelt - og det koster penger - og neeeeeeeeeeeeei - det kan IKKE gjøres av andre enn AUTOISERTE verksteder. Tuningfirmaene er sjelden autoriserte - sånne bagateller bryr de seg ikke med - det koster penger, må vite!

The bottom line er at et BMW merkeverksted egentlig er den eneste farbare veien i Norge. Det finnes "uavhengige" aktører med godkjenninger ja - først og fremst i det store utland - men da koster det deretter. Mitt stalltips: sjekk hos BMW - eventuelt i Sverige om norske merkeverksteder har avsluttet denne delen av virksomheten. Det er noen år siden jeg hørte at herværende merkeverksted leverte slike tjenester.

Ellers har jo motoren din mer enn nok krefter til å henge med i trafikken her hjemme, jeg ville ikke brydd meg - med en dieselbrenner dreier det seg først og fremst om å lære seg å kjøre på momentet og gjerne ha litt mer tålmodighet enn andre. Noe kynsk sett: en diesel holder følge med en benziner opp til de 100 giver or take, deretter viser virkelig dieselen sin "durchzugsvermøge" og trekker fra benzinerne så det holder. Lykke til videre med en flott bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-04-25 03:41:53 +0100

There are many mods suitable for it, traffic racer mod apk is also a suggestion

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger