0

Nummerskiltbelysning

spurt 2022-04-11 16:07:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny og takker for en flott spalte! Så var det snart dags for kjerra på EU kontroll igjen.En rustfri VW Caddy 1,2 TSI 2013 model i meget god stand med 78000 km.Har sålangt aldri hatt noen problemer med bilen og har følgelig vært godt fornøyd med den...

Har nylig ettermontert Led nummerskiltbelysning.Bedre opplysning av skilt,mindre varmegang og benytter mindre strøm.Bare fordeler sånn jeg ser det.

Min kjære arbeidskollega (som tror han har greie på bil) hevder bestemt at bilen IKKE kan EU godkjennes med disse da bilen ikke er typegodkjent for dette.Dessuten er E godkjenning av pæren usikkert. Får jeg virkelig mangel på EU kontroll pga av dette???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-11 17:19:54 +0100

Det er jo så enkelt som å glemme å nevne dette på EU-kontrollen....mao SPØR du IKKE om ditt og datt er "godkjent"!!! Hadde nær sagt, i såfall skulle du sjekka FØR du skifta disse pærene! Det er så enkelt som at EU-kontrollen normalt sett blir gjort i vanlig "arbeidslys", da skal det mye til før man merker noen som helst forskjell. Og ærlig talt, om ikke nummerskiltbelysningen gir så mye lys at det blender andre trafikanter, vil det neppe være et problem for noen - en ting er at du ikke skal tukle med hovedlysene i tide og utide....men når det gjelder andre pærer ser man først og fremst på om det er lys i dem, man gir seg ikke til å ta ut pærene for å se om de er typegodkjente eller ditt og datt.

Mitt råd er, gjør som min gamle mor alltid sa: ta ikke sorgene på forskudd, halvparten kommer aldri. Hold kjeft når du leverer bilen til EU-kontroll, og henger noen seg opp i dette, ja da tar du det derfra. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger