0

Skal dere teste MG5 og evt. når?

spurt 2022-04-08 09:20:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Det er jo sen levering på denne i år, men står på nippen til å bestille for den overasket meg stort egentlig. I forhold til pris man ender på og hvordan kjøre-egenskapene var, så føltes dette ut som en bil som egentlig burde kostet langt mer.

Sitter å venter på at noe "proffe" skal teste den før jeg evt. legger inn en bestilling. Noen som kan påpeke ting som jeg ikke klarer å avdekke ved prøvekjøring.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-04-08 17:52:10 +0200

Hvis du har en dårlig ryggmargsfølelse, er det ofte en grunn til det. Ta tiden til hjelp om du er usikker, sørg for å ta en grundig prøvekjøring, ikke bare en, men et par ganger, og vent gjerne til bilen har vært litt lenger i markedet om du føler deg usikker. Relativt hyggelig pris til tross, det er såpass mye penger at man bør være rimelig sikker på at man blir fornøyd, og som alltid med nye biler i markedet, det kan være ting som popper frem etterhvert. Ikke minst kan tilgangen på verkstedstjenester og reservedeler ha stor betydning, ikke minst i en tid der forsyningskjedene vakler. Sagt på en annen måte: om du har en grei bil i dag, og ellers har mulighet til å avvente, kan det være klokt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger