0

lading av batteri

spurt 2022-03-29 19:15:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg leste det stykket som handlet om flatt batteri og lading. Det du glemte og nevne, er at alle nye batteriladere som en får kjøpt i dag. Klarer ikke og få i gang igjen lading på et flatt batteri. Enten så må man hjelpe til med et annet batteri for og få i gang ladingen, eller bruke en gammel lader som ikke er elektronisk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-29 21:08:06 +0100

Godt tips! Jeg har selv både en sånn derre nett, liten elektronisk sak og en mer konvensjonell lader i garasjen. Sistnevnte har forsåvidt antydning til elektronikk, men den er primært styrt av releer og spenningsnivåer, i den forstand at den regulerer strømstyrken avhengig av spenninga i den andre enden. Men til forskjell fra den elektroniske laderen, når man kobler til et "flatt" batteri, som jo formdelig gulper i seg strøm, ja da leverer den konvesonelle laderen sin maksimale strømstyrke ufotrødent, mens den nette, lille saken som angivelig skal være så fryktelig intelligent, antagelig resonnerer som så, at her er det full kortslutning, og kobler tvert ut.

Nå har jeg rett nok - som nevnt - en LITEN elektronisk lader, kjøpte den for å bruke den til vedlikeholdslading en gang eller to i løpet av vinteren. Den oppgaven fungerer den godt til, men for å lade et tomt, enn si halvtomt batteri? Ikke mitt førstevalg! Dette er en av mange sammenhenger der det som du antyder, er en klar fordel å ha en Ole Brumm tilgjengelig, altså ja takk, begge deler!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger