0

Hva tenker du om Multivan og annenhåndsverdi

spurt 2022-03-23 16:27:06 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Tenker på å anskaffe familien en bil som passer til to barn under 8 år, kone og svigermor. Pluss god plass til både sykkel og ( av og til rullestol). Om ca. to år kommer ID Buzz i lang versjon og forhåpentligvis mer spenstig interiør ala Multivan. Så mitt spørsmål er: blir Multivan en lett omsettelig om et par år? (Hybrid med relativ kort rekkevidde….) Mvh En lett usikker bil kjøper.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-23 16:40:32 +0100

Vel, krystallkulene verden over er nokså tåkete for tiden. Mange usikkerhetsmomenter, vi lever bokstavelig talt i en ulvetid! I ditt sted ville jeg vel regnet med et normalt verdifall, tall for dette kan forhandleren hjelpe deg med om dere slår opp i "Rødboka" i felleskap. Ellers vil en slik bil nok være like etterspurt i markedet et par år frem i tid som i dag, derom ville jeg ikke bekymret meg. Du skal fakitsk ikke se bort fra at den er enda mer etterspurt, kfr at det slett ikke er alle som kan og vil kjøpe elbil. Når vi likevel ser at elbil-andelen i nybilsalget går opp....da forteller det oss at antallet konvensjonelle biler....forsåvidt også hybrider....i bruktmarkedet vil gå nedover. Gitt en veldig kurrant bil på alle vis, vil dette trekke i positiv retning for din del - selv om det aldri er spesielt "lønnsomt" å bytte bil for ofte. Dernest vil leveringstiden for nye biler være den store, spennende jokeren i årene fremover, et optimisitisk anslag jeg så forleden dag antydet en reduksjon i produksjonen av personbiler på i størrelsesorden 5 millioner. Høres ikke mye ut ifht en total produksjon på rundt 80 millioner, men ifht det norske markedet? Det kan ha store ringvirkninger.

Gitt at dette optmistiske anslaget holder, snakker vi om si to-tre år før leveringstidene kryper den andre veien igjen. Men det var altså basert på optimisitiske vurderinger, og kun moderate konsekvenser av den lite kjekke kombinasjonen av geopolitisk krise og handelskrig vi står midt oppe i. Dette kan man mene mye om, det vil uansett ikke være gjort over natta å etablere "andre leverandører" å etablere nye forsyningskjeder for et bortfall av en hel gullrekke med kritiske innsatsfaktorer der den russiske føderasjon er verdens største leverandør. Om det i det hele tatt er mulig. Men for all del, det er lov å håpe på at partene i dette spillet stikker fingeren i jorda og tar vil vett. Vi får ta sorgene om og hvis de kommer - det kan fort gå bra. For din del vil det jo uansett kunne være en leveringstid med i bildet - be advised - ha et forhold til leveringstid allerede nå, det kan bli forlengelser - og det kan gå greit! Vi krøsser fingrene! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger