0

Hvor høy er en Kia Sportage 2013

spurt 2022-03-17 10:38:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har lav garageport, hvor høy er en Kia Sportage 2013?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-17 11:04:22 +0100

Tja, si det. Det er jo så enkelt som å google tekniske data, da har du et utgangspunkt. Det tar omtrent 3 sekunder å skrive inn "Kia Sportage 2013 høyde" i søkefeltet, om du venter 2-3 tiende-dels sekunder og klikker på musa en gang får du frem DETTE: https://www.carsguide.com.au/kia/spor...

Du kan også ringe en forhandler eller importøren, du kan sjekke kjøretøydata hos Biltilsynet. Men be advised, om marginene er små, er det ingen vei utenom: du må frem med tommestokken og sjekke den bilen du kanhende vurderer å kjøpe. Det vil alltid være mulighet for et "hurra for den lille forskjellen". Mao om du har kun en centimeter å gå på, ja skal du være 100 % sikker. Jeg har selv hatt et lignende dilemma: fergene over østersjøen har en høydebegrensning man skal være klar over når man booker overfarten, spesielt i høysesongen. Fordelen er rimelig åpenbar: om man kan smyge akkurat inn på hengedekket, ja da får man med letthet plass, uansett om man så ringer ferga når man kommer over grensa fra et sted litt lenger øst! Og måten jeg sjekka høyden på, ut over den enkle med tommestokken, var å skjøre til tre planker og lage meg en "port" som var nøyaktig like høy som det fergeselskapet spesifiserte. Denne "porten" vatret jeg opp og "monterte på et sånt vis at jeg kunne trippelsjekke, med korrekt luftrykk, et par hundre kilo nyttelast og så videre, sånn at jeg hadde bokstavelig talt millimeterkontroll.

Så grundig må man gjøre det om marginene er små. Når jeg kom på ferga, ja da hadde jeg selvfølgelig med tommestokken, og tro meg, det var ingen marginer å gå på i forhold til den grensa fergeselskapet hadde satt! Sånn er det med garasjen din også - det er IKKE sånn at taket i garasjen eller porten fløtter seg et hakk opp for å slippe inn bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger