0

Peugeot Partner

spurt 2022-03-15 21:55:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Stemmer det at man må vente 10 min før man starter bilen etter å ha fylt på adblue,syns det høres rart ut?Stoppet bilen å fylte på adblue,men den ville ikke starte,fylte på før den gikk tom for adblue.Fikk beskjed hos arbeidsgiver at det var min feil,kjenner en som jobber på verksted, han mente at det ikke var min feil,at det var feil på systemet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-16 15:04:58 +0100

Nja, jeg ville vel sjekka instruksjonsboka og fulgt det som måtte stå der - alternativt rådført meg med merkeverkstedet evnt teknisk hos importøren. Verre er det ikke. Det du beskriver, kan henge sammen med at man har lagt inn en timer av noe slag, men vanskelig å si, ser ikke noe om dette i min krystallkule akkurat nå. Bla fordi det er flere varianter over temaet "partner" og motorer. Om du mot formodning IKKE skulle ha tilgang til instruksjonsboka, og ikke får svar på telefonen hos de jeg nevner, kan du google frem "rett" bil og finne instruksjonsboka på nett. SÅnn bortsett fra at du finner drøssevis av instruksjonsbøker på nett, er det en grei forklaring på hvordan en bil fra samme slekta fungerer HER: https://no.e-guide.renault.com/nor/Ka...UD721432_UA72143001

Der bør du merke deg at det bla foreligger en situasjon der bilen ikke starter når indikatoren for adblue sier "0 km" igjen. Det kan være en slik situasjon du har vært ute for. Uansett: skaff deg rede på dette, så kan du selv videreformidle kunnskapen til dine kolleger ved neste korsvei! Lykke til i både jobben og med en feiende flott firmabil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger