0

Vask av motorrom til elbil

spurt 2022-03-15 12:05:43 +0100

anonym bruker

Anonym

H ordna kan man utføre en motorvask på elbil på en sikker måte ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-15 17:39:16 +0100

Du henvender deg til et firma som kan og vil gjøre jobben. Verken mer eller mindre. Det er så høye spenninger, så høy strømstyrke med i bildet her, at det definitivt ikke er noen "gjør-det-selv" greie. Du har ingen som helst garantier for at "alt" er strømløst, ei heller for at det ikke kan oppstå en ørliten lekkasje som i neste omgang får store konsekvenser - i verste fall fatale om det oppstår en lysbue der du og kroppen din plutselig står mellom batteripakka på den ene siden og moder jord på den andre siden. Tro meg - likestrøm - eller "daustrøm" som noen kaller det - er det skikkelig futt i, vi snakker om direkte brutal strømstyrke, som bokstavelig talt brenner alt den måtte gå gjennom.

Og ja, jeg er fullt klar over at vekselstrøm er det "foretrukne" i primitive nasjoner som tvilholder på dødstraff, gjerne ved bruk av den elektriske stol, men likestrøm fra en spenstig batteribank som vi jo snakker om her, er på ingen som helst måte noe man vil utsette seg for! Ja, ting er kapslet sånn og sånn, men igjen: som nevnt over - det finnes ingen verdens garantier som gjør dette trygt! For min del ville jeg ikke engang våget å tukle med en tørr mikroklut her! Og bare så det er sagt: jeg var sertifisert til slik "tukling" mens jeg ennå var i arbe'! Om et seriøst - med trykk på "seriøst" - firma gjør jobben, ja da går det sannsynligvis bra! Koster lite og gir deg trygghet til eventuelle skader på både bil og deg selv!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger