0

Ny Audi eller MB?

spurt 2022-03-09 12:22:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva bør jeg velge, ønsker kvalitet, komfort og fremkommelighet på god og dårlig vei...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-09 17:04:32 +0100

Hipp som happ, ellers avhenger det av hvor du legger lista for "god" og "dårlig" vei. Ingen konvensjonelle biler, selv om det står "SUV" på rumpa, er spesielt godt egnet til å kjøre på seriøst dårlig vei. Ja,jeg har vært ute på skogsbilveier i russisk Karelia med Tourea, men når sant skal sies, vi kom like greit frem med en japse-suv, rett nok litt humpetidump, men ikke spesielt ille kan man si. Du har også en form for Kinder-Egg her: kvalitet, komfort og fremkommelighet er dels subjektive kritierier, dels er det nå engang sånn at det ikke nødvendigvis er sånn at du kan finne en bil som scorer høyt på alle disse samtidig. Du må rett og slett prioritere her!

Noe forenkelet sett, Audis quattro-system er gilde saker. På den annen side sett: du vil neppe kjøre på spesielt dårlige veier med det være seg en "SUV" - som jo bare er en litt jålete gatebil med "høy" bakkeklaring og firehjulstrekk. Dernest er luiftfjæring flotte greier for komfortens skyld, uansett om det er en stjerne i grillen eller disse ringene. Når det gjelder egenskaper på GOD vei, er det igjen et spørsmål om du da tenker på lange transportstrekninger i virkelig høye hastigheter på Autobahn, eller om du refererer til norsk temp på det vi kaller "motorvei" her hjemme. Min subjektive oppfatning er at det er ytterst får "SUV" som er spesielt gode for det første, men når vi snakker norske veier - med norske hastigheter - er det knekkende likegyldig. Kfr det faktum at gjennomsnitthastigheten i det norske veinettet er på 62 komma noe.

I det hele tatt, du bør sette deg ned og vurdere grundig kjøremønster og behov, sette opp prioritert liste over hva du ønsker deg, og ta det derfra. Er "dårlig vei" synonymt med fisketurer langt utenfor allfarvei, ja da er kanhende en Mercedes Gelendevagen eller sogar en Lada Niva et mye bedre valg enn det meste. Men da ryker liksom dette med "komfort", ikke sant? Og en del annet. Sånn er det bare. Og vil du ha en form for Kinder-egg, ja har jo både Mercedes og Audi SUV i den virkelig tunge klassen, der får du iallefall kvalitet og komfort. Grei fremkommelighet også, men du vil defintivt IKKE kjøre ut i skogen og opp i trærne på skogsbilveier med en rådyr og grisetung SUV.

Om budsjettet ikke betyr noe: tenk i retning av Landrover, da får du det meste. Men igjen: det er IKKE en bil du kjører langt utenfor folkeskikken med! Min subjektive oppfatning er at med en sånn bil får du noe som skiller seg ut på en positiv måte i forhold til det Mercedes og Audi kan tilby.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger