0

Volvo v70r verdi

spurt 2022-03-07 19:16:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg har en 1.gen Volvo v70r fra 1997 i fargen safran. Den er forhjulstrekk og manuell med 250hk. Takluke og delskinn interiør som er elektrisk og bilen ble solgt original i Norge hos bilia 1997. Den er i relativt strøken tilstand med alderen til å betrakte med null rust og ca 183.900km på telleren. Jeg lurer på hva denne kan være verdt? Er vanskelig å finne informasjon da det er et veldig lite marked på akkurat denne modellen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-07 22:21:59 +0100

Vel, prisen for en såvidt gammel bil vil uansett avhenge av bielns faktiske stand. og ikke misnt, antall eiere. Dernest av tilbud og etterspørsel. Men som du vet, såvidt gamle biler, også en feiende flott versjon av en moderne klassiker som V70 jo er, har ikke spesielt stor verdi i kroner og øre. Dette er mao en bil som først og fremst har verdi for "den rette", altså en sann entusiast. Som du er inne på, det er ikke mange V70R i markedet, men for "hvermannsen" - altså det publikumet som etterspør V70, gjerne biler som er litt opp i åra og er kjørt noen hunder tusen - er det knekkende likegyldig om det står en "R" ekstra, der vil f.ex AWD bety mer. Og hvilken overraskelse, man får helt greie biler fra si rundt 2005, for en håndfull titusenlapper. Og jo nærmere vi beveger oss 2000-tallet, jo nærmere en stakkarslig titusenlapp kommer disse ellers feiende flotte bilene! Trist spør du meg, men sånn er det bare i en verden der "bil" for mange er synonymt med en liten japs!

Men joda, vi finner også en V70R på finn i dag, se HER: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Spenstig utropspris, selgeren skal nok ha litt tålmodighet her! Men om du sammenligner med den bilen du har der hjemme: denne bilen er 8 år nyere. Den har et par ponnier mer, den er kjørt rundt de 100 mindre og ikke minst: den har firehjulstrekk. Det tilsier at en like optimistisk preget utropspris for din bil, kan ligge si mellom 50 og 80.000. Da snakker vi om en topp strøken bil, som kan appelere til en sann entusiast. Skal vi være mer nøkternt realistiske, vil en oppnådd pris mellom 30 og 50.000 være det du kan oppnå. Uansett: det vil kreve tålmodighet og en aldri så liten innsats for å nå frem til den rette kjøperen. Det ble jo suksess for denne auksjonen av en Volvo 850 fra "Rådebank", men det er liiksom ikke så lett å få til så god markedsføring for oss vanlige dødelige! Noe kynisk sett, enhver bil er verdt det den største entusiasten er villig til å bla opp for å bli neste eier. Sånn er det bare. Ofte må vi nøye oss med et kompromiss. I ditt sted ville jeg nok heller satset på å beholde bilen i mange år fremover og kost meg med den, gjerne hatt den som hobbybil og kun tatt den frem på godværsdager. En ting du ellers skal ha i bakhodet, er at en såpass spesiell bil vil være verdt lite og ingenting om du er så uheldig at du får den berømte idioten bak svingen i fleisen!

Det kan jeg alt om, jeg hadde en feiende flott tysk bil som fremsto som ny, men den var altså noen år gammel og kjørt sånn passe langt etter min skala. Vel, for å gjøre en lang historie kort, jeg fikk den berømte idioten bak svingen i fleisen, og som ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger