0

Bakkeklaring

spurt 2022-03-07 10:31:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Når jeg ser etter nybil, er det ofte svært vanskelig å finne ut hva bakkeklaringen er. De fleste andre mål er gjerne lett å finne, men hvor mange cm bilen er hevet over bakken virker ofte å være hemmelig eller uvesentlig - hvorfor? Tor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-07 11:23:46 +0200

Vi som kjøper tysk, har aldri opplevd problemer med å finne et måltall som sier noe om bakkeklaringen, i tillegg er målsatte skisser som sier noe om overhenget foran og bak, en del av den "pakka" man får opp om man klikker seg inn på tekniske spesifikasjoner på nett - eller for den sakens skyld, i disse feiende flotte brosjyrene i glanset papir som finnes hos merkeforhandlerne. Sist jeg var i markedet for å bytte bil, var dette problemfritt å finne frem til for samtlig bilmerker på min liste over "aktuelle kandidater". At det det likevel kan være aktører der ute som ikke legger riktig like stor vekt på "Ordnung muss sein", er så sin sak, men om du skulle komme i den noe uhelidge situasjon at du har funnet en ellers interessant bil, og gjerne vil vite mer om ting som ikke er opplyst i det ordinære informasjonsmateriellet, ja da er det jo bare å spørre, hos det være seg merkeforhandleren eller den norske importøren. Ja, kanhende du må gå enda et hakk opp og spørre hos det aktuelle bilmerkets EU-representant, eller sogar produsenten! Kan være litt krevende om det er en bil som er produsert der borte i Asia et sted, men noe kynisk sett, om man IKKE gidder å svare på henvendelser fra en potensiell kunde, da er det kanskje en tanke å stryke akkurat denne bilen fra lista over "aktuelle kandidater"? Det ville iallefall jeg gjort!

Ellers bør man jo aldri, aldri, aldri kjøpe en bil verken usett eller uprøvd. Med det mener jeg at dersom det dreier seg om en helt ny og spennende bil i markedet, gjerne av den sorten som skal spare penger og dropperer i fysiske forhandlere, ja da blir du i noen tilfeller utestengt fra muligheten til å ta en titt på bilen i butikken liksom, gjerne med tommestokken i lomma sånn at du kan sjekke de tre vesentlige forholdene her: bakkeklaring, overhengene foran/bak og ikke minst: akselavstand. Om "bakkeklaring" av en eller annen grunn er viktig for deg, ja da må du se disse tre parameterne i sammenheng. Det drar også med seg en ting til: dersom du skal ha en bil som virkelig skal kunne ta seg frem under ekstreme forhold, ja da må firehjulstrekket matche de forholdene som måtte være aktuelle. I ytterste konsekvens er det kun Audis Quattro-system eller Subarus firehjulstrekk som er "godt nok" for deg - verken mer eller mindre. Sagt i klartekst: bakkeklaring i seg selv er uten betydning om akselavstanden er for lang, hhv overhengene foran og bak er for lange - og har du kun et "etterlignet" firehjusltrekk der bakakslelen drives med en pinglete liten elektromotor - ja da har bilen en Achilles-hæl allerede i utgangspunktet.

I det hele tatt, mye mer enn "bakkeklaring" å tenke på her. I ditt sted ville jeg nok gått hen og sett på kjøremønster og behov en til gang, kanhende med litt mer kritiske øyne. Som så mye annet, for mye bakkeklaring drar med seg et par-tre negative egenskaper ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-03-20 11:30:53 +0200

In soccer skills world cup, choose your favorite country, prepare your team and step onto the virtual field. Unleash your soccer skills, pass the rounds and strive to win the final of the championship.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-03-07 10:31:20 +0200

Sett: 258 ganger

Sist oppdatert: Mar 20

Antall visninger