0

Vurderer å kjøpe en chevrolet tahoe 6,5 td 1997 mod.er det noe spesielt jeg må se etter på disse bilene?

spurt 2013-01-14 10:13:37 +0200

Hei. Vurderer å kjøpe en Chevrolet Tahoe 6,5 td 1997 mod. Er det noe spesielt jeg må se etter på disse bilene? Har hørt at de er kjente for rust.

Med Venlig Hilsen Vegard Håland

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-14 12:27:05 +0200

Ja - rust er en av flere ting du bør sjekke, men jeg tror ikke disse ruster mer enn andre 16 år gamle biler. Sjekk nederst på dørene og hjulhus bak samt bakre del av ramma. En kikk på bremserørene er heller ikke bortkastet. De er laget av stål og ikke av kobber og ergo så ruster de også.

Ellers å er forstillingen an annen ting du må sjekke. Endeledd, bærekuler, pitmannarm og hjelpesnekke samt hjullagre.

Slitte og rusten bremseskiver foran samt dårlig parkeringsbrems og ujevn bremsevirkning bak er også en gjengangerfeil her.

Sjekk lekkasjer under på både motor, gir og differensial og sjekk i samme slengen mellomakselkryssene.

Selve motoren er god og går langt forutsatt at den har fått service og oppfølging oppigjennom. Dieselpumpa er det heller ikke mye feil med, men den elektroniske drivermodulen til denne er en svakhet. Interiør som ikke har all verdens kvalitet og svake hovedlys får du med på kjøpet...

Skrur du litt selv og bestiller deler på nettet behøver det slett ikke koste deg skjorta å holde denne på veien, men er du av den typen som setter bilen på merkeverksted for det minste - så kan det fort bli dyrt. Dyrt blir det også når du fyller tanken - den er nemlig svært tørst.

Dette er utvilsomt en "ekte SUV" av den gode gamle sorten, med god plass, motor sterk som en bjørn og helt suveren fremkommelighet. Man føler seg rett og slett litt King-kong bak rattet i denne.

Finner du en fin og velholdt bil til riktig pris, så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar