0

Problemer med en BMW118D

spurt 2022-03-03 19:29:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Samboer sin bil har vært på verksted og skiftet abs aggregat (brukt) ettersom hun opplevde at varsellamper begynte å blinke etter tur og hun mistet servostyringen og bremser, diagnose ble utført og de fant ut det var abs aggregat. Fikk tilbake bilen og bilen fungerer av og til, men så begynner nå varsellamper å lyse igjen. Var ute med bilen nå i kveld og da jeg skulle kjøre inn på gårdsplassen og tok full rattutslag for å snu før jeg rygget inn begynte alle varsellamper nå å lyse og etter å ha parkert så nekter bilen å starte. Og på meg virker det som at til og med vindusviskere lever sitt eget liv ettersom jeg ikke får slått de av.

Jeg har kjørt bilen 2 ganger etter at samboer gjorde meg klar over feilen, og begge ganger begynte varsellamper å lyse etter at jeg gjorde fullt rattutslag.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-03-04 07:34:50 +0200

Ja, her har dere virkelig fått mer spenning enn dere setter pris på! Det er ikke annet å gjøre med enn å ta turen tilbake til verkstedet, og be dem være så greie å gjøre et nytt forsøk. Om jeg skulle gjette, slik en fjerndiagnose alltid vil være basert på, ville jeg tenkt i retning av de delene som er skiftet, ordet "brukt" sladrer om at dere har vært så uheldige å oppleve en Øystein Sunde: det som går i støkker på en bil, kan ofte gå i støkker på en annen bil av samme sort også! Si at den greia dere kaller "ABS Aggreagat" har hatt en feil under utvikling, noe verkstedet ikke har hatt mulighet til å oppdage: vips, så snart delen er satt inn og dere kjører fra verkstedet med en grunnstemning av glede, så finner MacMurphy ut at det er på tide å slå til! En annen mulighet er at det kan være en feil del, kall det gjerne hurra for den lille forskjellen, at den rett og slett ikke er helt kompatibel med styringselektronikken i den bilen dere har.

Det som beskrives, er uansett en god indikasjon på at noe er spinn, hakkende galt. Mange muligheter, men dette er det godt håp om at verkstedet finner ut av. Og er de like greie som mitt verksted, ja da får dere som et minimum en grei pris på dette her, subisidært går neste runde på garanti på den første jobben. Vi krøsser fingre og tær, lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger