0

airbaglampe som lyser

spurt 2022-02-11 20:58:38 +0100

anonym bruker

Anonym

er det ulovlig å kjøre med airbaglampe som lyser

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-11 21:24:20 +0100

Nei ikke ulovelig men den går ikke igjennom en Eu kontroll og desuten så er det jo din egen sikkerhet som står på spill her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-12 13:40:35 +0100

  • Og be advised...er du heldig, er det bare en sporadisk warning....! Altså en konsekvens av variasjon i strømtrekket i den kretsen som overvåker funksjonen i en av airbagene på bilen din. Sånt skjer, spesielt i vinterhalvåret med variable temperaturer og rikelige muligheter til kondensdannelse og derved endring i nettopp...strømtrekket i en elektrisk krets. Kontakt din faste verkstedsforbindelse, be om råd, antagelig vil man koble til en feilkodeleser, slette warningen og anbefale deg å avvente og se om den kommer tilbake. Med litt flaks kommer den ikke tilbake. Kommer den tilbake, ja da må blir det straks mer problematisk - da må det eventuelt et grundigere feilsøk til, i verste fall må du skifte en airbag. Men ta ikke sorgene på forskudd - det vanligste er første alternativ. Og nei, bilen går altså ikke gjennom EU-kontrollen med en slik varsellampe, så ta tak i det like godt først som sist! Og som Kamerat Wizard sier, om det er en reell funksjonsfeil, ja da gambler du i aller høyeste grad med din egen eller passasjerenes sikkerhet. At airbagene fungerer som de skal, det være seg foran deg eller en sideairbag, kan utgjøre forskjellen mellom å gå nogenlunde helskinnet ut av bilen etter en hendelse eller å sende flyttemelding til furukasse med torvtak.
rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger