0

Verdi av en ambassadebil

spurt 2022-02-10 13:36:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har et spørsmål om verdien på en ambassadebil. Eller hvor kan jeg evt finne et sted som kan fortelle meg verdien på bilen? Ser at aktuell bil selges for ca 245.000kr. Men så har du jo den at min er da litt mer utstyr i enn normalt. Så hva blir evt rett pris for biln?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-10 14:21:53 +0100

updated 2022-02-10 15:25:53 +0100

Vet ikke hvor mye du leser på denne siden men verdivurdering av biler tror jeg ingen her inne forholder seg til, du må finne en samenlignbar bil som din på fks Finn.no og se hva de legges til salgs for eller aller helst selges for. Hadde blitt et riktig slit her på siden om alle som la inn innlegg måtte ha bekreftelse på at de hadde gjort et bra kjøp og betalt rett pris på bilen de kjøpte. Markedet bestemmer slik at får du kjøpt bilen på Finn.no for så og så pris så ja da er det trolig også prisen på bilen. At du har funnet en Juvel stein på Finn.no kan nok være for alt jeg vet men tviler jo litt og at di bil har litt mere utstyr sorterer vel helst under at den kan være litt lettere å selge. Så beklager men jeg tror ikke du får trampeklapp fra Mr N Wolf som gjerne og ofte bruker dette utrykket at ja her har du lett gjort 100 000 kr kjappe bare ved å kjøpe og selge bilen da jeg lett tviler på at det kommer fra han. Markedet er alt for stramt til at det med å kjøpe og selge bil er spesiellt lukurativt foruten at man er en profesjonell aktør.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-10 15:55:18 +0100

"Ambassadebil" innebærer ofte en bil som er kjørt av en drøss forskjellige sjåffører, med de konsekvenser det kan ha. Det gode er at profesjonelle brukere stort sett tar bedre vare på bilene sine enn folk flest, men med en såvidt komplisert bil som dette - der alt fra service til selv det mest elementære vedlikehold koster flesk - er en full NAF-test obligatorisk. Da får du oversikt over eventuelle feil og mangler, og en grei indikasjon på bilens faktiske stand. Gitt pris stor kroner 245.000 eller deromkring, ligger det jo i kortene at dette er en relativt tilårskommen bil, da er bilens stand av stor betydning for hva bilen egentlig er verdt, både isolert sett og i forhold til markedet forøvrig. Når det er sagt: du finner neppe spesielt mange A8 på Finn.no, og igjen: når en bil kommer opp i åra, vil prisnivået for de respektive bilene i markedet sprike betydelig, nettopp fordi de vil være i forskjellig stand. Dette betyr mer enn "mer utstyr enn normalt".

Hva som måtte ligge i det? Tja, kanhende det er champagnekjøler i baksetet? Eller punkteringsikre dekk og lett pansring i dører og bakseteryggen? Trenger du noe av dette? Njaaaaaaaaa er vel svaret, og det er også svaret på hva slikt utstyr er verdt i markedet. Noe kynisk sett: en hvilken som helst bil er verdt det den største idioten er vllig til å betale for den, verken mer eller mindre.

The Bottom Line er at uavhengig av hvem som måtte være forrige eier, det er en grunn til at "premiumbiler" i moden alder tilsynelatende er relativt billige å kjøpe. Den egentlige prisen, den oppdager kjøperne over tid, sånn er det bare, og vårt store orakel Benny har skrevet flere artikler her på Broom over akkurat det temaet. Og neeeeeeeeeei, du kan neppe prute og forvente å få kjøpt denne bilen til en pris som gjør det mulig å tjene penger av betydning på den. Som Kamerat Wizard slår fast, kjøp og salg av biler i den hensikt å tjene penger på det, er for proffesjonelle aktører. For oss vanlige dødelige er det i beste fall risikosport, i verste fall endrer det med gråt og tenners gnissel, gjerne en aldri så liten personlig konkurs - eller frivillig gjeldsordning.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger