0

Test av bilen

spurt 2022-02-09 19:07:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har dere testen denne bilen? Leser en artikkel som dere skrev i 2021, men her har dere vel ikke testet den?

Er mest spent på batteriet og kapasiteten her. Om det er til å stole på og hvor lang rekkevidde den faktisk har.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-10 17:00:26 +0100

Google er din beste venn, og har du problemer med nynorsk - det noen kaller "engelsk" eller "amerkansk-engelsk", da da får du noen til å lære deg å bruke google translate - der kan du "lime inn" linken til den engelske nettsiden - eller russiske for den sakens skyld - vips - så kommer iallefall den "rene" teksten ut som norsk!

Mhp denne Kina-bilen: len deg tilbake og vent og se - la andre være prøvekluter her! Kundestøtte og verkstedstjenester bør også gå seg GODT TIL før man løper og kjøper her! Noe kynisk sett: lan DE ANDRE være "pionerer" og finne ut av om bilen, logistikken, verkstedstjenestene, garantinene, kundestøtten generelt osv osv osv - er til å stole på! Det kan fort bli MEGET dyrt om en eller flere av leddene i denne gullrekka ikke spiller med - og som vi vet - en kjede er bare så sterk som det svakeste ledd! Uten kommentar forøvrig - det ser vi jo visserlig med Tesla - sier ikke mer!

Og når det gjelder batterikapasiteten - er det ting som tyder på at det er et betydelig gap mellom faktisk rekkevidde og det som er oppgitt - også i forhold ti lWLTP. Mao er det sannsynlig at dt er høyt opp og langt frem her, selv om bilen ser aldri så spesiell og "interessant" ut!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2022-02-09 19:07:54 +0100

Sett: 44 ganger

Sist oppdatert: Feb 10 '22

Antall visninger