0

Bremsesvikt pga fukt i bremsesystem

spurt 2022-02-09 13:51:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en Renault Fluence ze som ikke tåler vann.. Når jeg kjører i vanndammer og slaps så begynner varsellampene for bremser å lyse og etter noen minutter mister jeg all bremsekraft og pedalen er steinhard. Dette skjer aldri i tørt vær/på tørr veibane. Verkstedet finner en signalfeil forårsaket av fukt, og anbefaler å skifte ut vakuumpumpe etc til en kostnad på 20 000. Har du forslag til andre, billigere måter å løse problemet på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-09 14:24:33 +0100

Tja si det tror denne må være importert da jeg ikke finner denne modellen på finn.no. Tror nok du må stole på verkstedet her da jeg og trolig andre her på forumet ikke kan gi deg en billig variant av quick fix her. Her blir det nok for din del å søke rundt på Google på fks Renault forumer for å se om noen har et tips her. Uansett er jo 20000 kr litt penger så jeg anbefaler et Renault verksted da de kanskje har mye mere styr på hva som kan være problemet her. En vacuum pumpe fødes som oftest med en mengde olje og normalt er den uslitelig da jeg enda ikke har byttet en slik foruten at Mazda CX5 i 2012 og 2013 hadde problem med sine motorer og strupet oljetilføresl til pumpen og så havarerte den.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger