0

Kjøpe brukt 2018 modell Audi A6 Allroud 190hk

spurt 2022-02-07 14:05:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Noen "farer" en bør tenke på ved eventuelt kjøp av brukt A6 allroud 3,0 TDI V6 190hk? Kjente feil, idioti (i forhold til gjenkjøpsverdi når markedet nå kun er el-biler fremover)?

Pris for en 2018 modell er omtrent en halv million, omtrent lik pris som en OK EL- bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-07 22:06:45 +0200

Nja, om elbiler dominerer på nybilmarkedet akkurat nå, er det jo egentlig bare en fordel for de som måtte ha en god dieselbrenner å selge noen år frem i tid. Lavt nybilsalg gir færre brukte dieselbiler i markedet, ergo snakker vi med litt flaks om si normalt god etterspørsel og få biler = selgers marked, hipp hurra! Det vil neppe bli helt katastrofalt de første åra.

Elbil er tross alt ikke for alle, noen av oss vil ikke eie en elbil om vi så fikk kasta dritten etter oss, mens andre ikke kan ha elbil: kjøremønster, behov og så videre. Med en rundt 4 år gammel A6 er en betydelig del av verditapet tatt, og ja, du må regne med noe verditap også fremover, men når det er sagt: nye elbiler faller jo også som en murstein i bruktmarkedet - iallefall når det er balanse i tilbud og etterspørsel. Det som kan bli spennende, er når politikerne på et tidspunkt innfører moms og engangavgift på elbiler, for ikke å forglemme økte bruksavgifter. Det kommer, sikkert som banken, det kommer unektelig til å påvirke nybilsalget, og bidra til å iallefall opprettholde den viss etterspørsel for brukte elbiler og kanhende gi noe mer "normalt" verditap.

Jokeren med elbiler er likevel batteripakkas levetid, om batteripakka ryker, ja da er det som regel end-game for resten av bilen også. Elbilfansen kan forsøke å bortforklare dette så mye de vil, markedet har en sunn skepsis til dette spørsmålet, som ofte er et flere hundre tusenkroners spørsmål. Siden verdifall er avledet fra bilens forventede levetid, gjør det noe med bruktprisene - så neeeeeeeeeei, elbil er IKKE gratis moro! Legg spesielt merke til verdifallet på elbiler når battterigarantien nærmer seg slutten, da ramler etterspørselen rett i dørken!

Men for all del, elbil er sikkert bra for noen! Om du kan inngå kompromisser og få elbil til å gå i hop med dine behov og ditt kjøremønster, og du i tillegg har mulighet til å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader, ja da er det et greit alternativ. Så var det dette med smak og behag da, jeg gjorde selv et bevisst valg når jeg kjøpte ny bil for noen år tilbake, det ble selvfølgelig diesel, med firehjulstrekk. Audi sto på lista, men jeg ble så skuffa over Audi-sjappa at jeg strøk Audi fra lista permanent. Det er gilde biler, for all del, men noe høyere driftskostnader må du regne med. Både fordi det er komplekse biler, men også fordi alt som har ringene på innpakningspapiret koster flesk. Likeledes har merkeverkstedene heftige priser på alt som har med de mer kostbare modellene å gjøre - og den bilen du nevner - den hører med til den kategorien.

Når det er sagt. motoren er en av de beste Audi noensinne har tatt frem, og om jeg ikke tar feil, har A6 quattro firehjulstrekk. Det er en sikker vinner på alle vis - og en skikkelig landeveislokomotiv. Det er altså en bil for de som kjører litt lenger enn folk flest, gjerne på motorveier i det store utland ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger