0

GOLF 2.0-140 D

spurt 2022-02-05 09:06:39 +0100

anonym bruker

Anonym

Veit du om det er registerreim eller registerkjede på olje pompa på en VW GOLF 2.0-140 D 2009 model

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-05 11:08:58 +0100

Om du snakker om REGISTERreim hhv REGISTERkjede, mener jeg bestemt det skal være REIM på denne motoren. Om du snakker om OLJEPUMPA, er det en annen skål: den kan drives av et kjede ålright, på denne motoren er det overveiende sannsynlig at den drives av et kjede, og det du tenker på, er antagelig de problemene som har oppstått på en del motorer med nettopp dette. Nå skal man ikke ta riktig alle sorger på forskudd, du skal ikke se bort fra at oljepumpa holder like lenge som resten av motoren, men VAG har også rulla ut det vi på norsk kan kalle et endringskit, der man slik jeg forstår det, ved skifte av nettopp oljepumpa bygger om fra kjededrift til drev-drift.

Nå er det som du sikkert vet, flere varianter over temaet 2.0 TDI. Om du vil vite med 100 % sikkerhet hva som gjelder for din motor, må du finne frem vognkort og servicehefte, den første siden i serviceheftet inneholder en hel del nummer og koder som forteller hvilken motor som sitter under panseret på din bil, med dette i lomma oppsøker du ditt lokale merkeverksted eller tar en telefon til Møller teknisk. Fordelen med det FØRSTE alternativet er at det alltid er lettere å kommunisere over et bord, gjerne med blokk og blyant samt en sprengskisse av motoren mellom dere. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger