0

Lakkbehandling etter dele bytte

spurt 2022-02-04 15:06:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, lurte litt på har byttet en del til karosseriet i dette tilfellet bare hai finnen på taket ift reklamasjon/garanti. Bilen er ditec behandlet fra før men det dekkes ikke ny behandling av delen som blir byttet fikk jeg til svar og det var helt vanlig praksis av sulland er det tilfelle eller normal praksis av alle?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-02-04 16:48:28 +0200

Hm ja tror nok ikke din egen Ditec behandling dekkes av dette nei. Uansett så er ikke en Ditec behandling en lakk behandling da det stort sett ikke er mere enn en overbetalt voksing av bilen. Jada det blir sikkert lettere å vaske bilen en stund etter behandlingen men det beskytter nok ikke lakken i særlig grad da den er ment til å ta vare på seg selv så masse fine ord fra disse Ditec lakk behandlings verkstedene har jeg bare sånn passe tro på. Vi bileiere har alltid blitt utsatt for lurium dreiere opp igjennom årene med at monterer du dette ellet dette så sparer du så og så mye men hadde alt slått til så måtte vi ha tappet bensin ut av tanken da vi faktisk produserte bensin i bilen vår. Men har du tro på dette og har råd til å betale for det så absolutt kjør på da det er mennesker som jobber der som skal ha betalt. Slike trix har vært brukt i all tid og hvem husker vel ikke motorer som gikk i det uendelige bare de helte på det riktige poly et eller annet stoffet og som startet å snurre igjen så fort stoffet ble helt på. Vi mennesker liker å bli lurt ref reklame på TV der man bare spruter på litt såpe og spyler av, har du noensinne virkelig opplevd at det var slik? Vel tenk selv er mitt råd og har du råd så har du råd.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-05 22:26:21 +0200

Liten kommentar til Car Wizard:Ditec Ceramic Ultra er kanskje blant de bedre lakkbehanfling er på markedet, 2 komponent system som faktisk fungerer. Snakker av erfaring, med detailing som hobby så blir bilen betydelig lettere å holde ren med en keramisk lakk beskyttelse. Men for all del, bilen må fremdeles vaskes, og holder ikke med varmt vann slik enkelte tror.

Som svar til tråd starter, så er vel dette vanlig praksis, med mindre det er meldt inn til forsikringen på forhånd at du har en lakk behandling. Men km de dekker dette for det, er kanskje heller tvilsomt.

Mvh detailing Guru

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger