0

Bytte Audi e-tro mot hongqi e-hs9

spurt 2022-01-28 12:17:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Tenkte jeg skulle byte inn audi mot hongqi. Jeg synes audi er en fantastisk kjøre maskin. Hva tenker du; som har prøvd begge? Hva tror du er best økonomisk?

Mvh Øivind

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-28 15:12:18 +0200

Her er det en hel liten gullrekke med gode grunner til at du bør skaffe deg litt bakkekontakt. Ja, jeg må innrømme at jeg har et par hangups selv, bla er jeg heftig begeistret for biler fra det gamle SSSR, og som du kanhende vet - siden du ser hen til en annen bilprodusent der borte i øst - finnes det et greit utvalg av såvel veteranbiler i variabel stand, til de reneste hot-rot bygg basert på Pobeda og Gaz av edel årgang. Det hadde vært gjeve greier som hobbybil!

Men derfra til å bytte en grei, moderne og ikke minst sikker tysk kvalitetswagen med det være seg en SSSR-bil eller som du er inne på, en ny, meeeeeeeeeeeeget spesiell Kina-bil - det er ikke akkurat atomforskning å innse at det er omtrent like smart som å spille russisk rullett med pistol og fullt magasin på mer enn en måte. Og toppen av lykke er at det verken "kjøremessig", bruksmessig eller økonomisk sett er en sikker vei til gruff av den sorten som IKKE kan kureres med Ali Kaffe! Noe kynisk sett: la andre være prøvekluter for våre kinesiske venners fremstøt mot "premium-markedet", om man i det hele tatt kan tillegge Hongqi noe som helst i retning "premium".

Kort og godt: kos deg med den Audien du har, og er du så lei av den at du bare MÅ bytte den ut for å få noe som på sett og vis synes å være påtenkt å være en "Rolls Royce med rabatt", vil du sannsynligvis stå deg bedre på å kjøpe det være seg pent brukt eller ny engelsk-engelsk bil, f.ex den nye Range Rover med hybrid drivlinje. Et bedre valg på alle vis - og du får en solid porsjon med "premium" på den engelske måten som bare våre venner på Kølaholmen kan få det til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-01-28 15:33:23 +0200

Apropos....HER finner du en setning fra en test av bilen som....ikke overraskende gitt bilens ganske så heftige vekt....slår fast at du ikke får ståpels av denne bilen på veien: "As a luxury barge, the E-HS9 just about delivers, but it offers little excitement as a driver’s car, despite its respectable acceleration". Ellers finner du resten av testen HER: - dette er helt opplagt en bil for meget spesielt interesserte - kanhende også en fordel å beherske mandarin: https://www.autocar.co.uk/car-review/...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger