0

Ting som forsvinner før service

spurt 2022-01-27 20:35:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Lurte på om de var kjent fenomen at franske biler mister ryggesensor før service? Vår andre franske bil, først en citroeng. Nå en peugot e-2008, men her forsvant ryggekamera.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-28 12:24:10 +0200

Uten at jeg har hørt spesifikke rykter om PSA vs ryggekamera og ryggesensorer: elektronikk i bil er litt som data generelt: det innebærer dobbelt arbeid for mange! Det er mao ikke feilfritt, og det skal ikke mer enn litt feil kapsling av sensoren til, før dettrenger fukt inn, eller for den sakens skyld, mangelfull værtetting av ryggekameraet. Andre muligheter for feil er multikonnektorene, i begge tilfeller dreier det seg jo om en form for dataoverføring. Rett nok ikke spesielt kompleks, men like fullt, en overføring av en form for informasjon. Det gir legio muligheter for feil, ja selv noe så enkelt som problemer med strømtilførselen er jo ganske så fatal! Sånt skjer, og av og til tar det en stund før fabrikantene, eller for den sakens skyld, underleverandørene som leverer sensorer og kameraer og andre duppeditter får løst problemet. Med litt flaks løses ditt problem på garanti, si at PSA har en fungerende løsning klar! Kryss fingrene, ta saken opp med forhandler, det kan fort gå i likaste laget! Og nei - det er neppe noen sammenheng mellom de hendelsene dere har opplevd - det er overveiende sannsynlig at det er et resulatat av vår gode venn MacMurphy som alltid er med oss!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger