0

Det er Golf 1,6 2008 år modell

spurt 2022-01-26 12:29:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har kjøpt meg en brukt golf for ikke lenge siden! Da jeg kjørte på vei stoppet vindusviskere foran å fungere! Jeg har levert bilen på verkested og de sa først at det er motor som må byttes jeg sa greit de bytta også sa det det er relé som må byttes de byttet! Men de får fortsatt ikke den til å fungere så jeg vet ikke hva årsaken kan være! Jeg trenger hjelp

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-27 11:33:40 +0200

Slik du fremstiller det, har verkstedet skiftet ditt og datt i to omganger, begge gangene har du tilsynelatende fått bilen tilbake og opplevd at vindusviskerne ikke fungerer. Jeg ville nok først og fremst spurt d'rede verkstedet om de har sjekket at viskerne fungerte etter "reparasjon 1" og "reparasjon 2", og tatt det derfra. Her bør man som et minimum ta en titt på jobben man har gjort for å sjekke om man har glemt en aldri så liten kobling eller på annet vis vært uheldige. Ja, det er noe leamikk på selve vinduspussermotoren som kan gi problemer, men når motoren er byttet burde man kunne utelukke dette. Jeg renger også med at det ikke er en sikring som blåser. Det som kan være en feilkilde, er spaken på rattet - eller rettere - brytermekanismen som sitter i "enden" av denne. Som alle andre brytere av denne sorten kan den bli slitt over tid, for verkstedet vil det være enkelt å sjekke at denne fungerer - stikkord måle spenningen inn til releet. Jeg ville også forventet at man var hyggelige mot deg når man skrev regninga for ytterligere feilsøk, avhengig av hvor feilen viser seg å ligge til slutt. Dette burde jo ikke være noen stor greie, det kan fort gå bra, men snakk med verkstedet som har gjort jobben - dette skal du ikke finne ut av selv - det er jo liksom det som er grunnen til at man oppsøker et verksted i første omgang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger