0

Dagens artikkel om lysbruk (20.1.22.)

spurt 2022-01-20 10:28:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Skal jeg tolke informasjonen i artikkelen så kan du ikke bruke tåkelys i kombinasjon med nærlys. Da betyr det at du heller ikke kan bruke tåkelys i kombinasjon med nærlys med redusert spenning. Det er beklageligvis ikke spesifisert i artikkelen, så jeg sitter egentlig nesten like klok tilbake etter å ha lest artikkelen. Men jeg tenker at nærlys med eller uten redusert spenning, er nærlys, og dermed ikke lov.

Mvh Arild Fossli arildfossli@yahoo.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-20 12:26:49 +0200

updated 2022-01-20 12:35:00 +0200

Et lite smutthull er det jo hvis du bruker fjernlys kan du også slå på tåkelys men det er en liten snag ved at man ikke han kjøre fortere enn 20 km/h så blir litt upraktisk og mange forbipasserende biler vil nok i irritasjon blinke på deg hele tiden samt vil det jo trolig bygge seg opp et par kilometer kø bak der etterhvert. Ellers er jo regelen slik at tåkelys skal brukes når det er nødvendig og ikke i klarvær og på høylys dag untatt som kjørelys men med nærlys slukket så de som har de tent midt på dagen for at det skal se tøffere sammen med sine nærlys må nok regne med en liten bot fra onkel Politi hvis du da ikke har spesiellt stor overtalingsevne og kan overbevise de om at du hadde fjernlys på og kjørte under 20 km/h når de vinket deg inn.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger