0

Caddy misfire

spurt 2022-01-15 16:24:05 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en VW Caddy 1.4L bensin som har begynt og mistende nu og da. Finner ikke feilen, har rensa EGR ventilen, bytta tennplugger og had innsprøytning rens i tanken men ingenting gjør forskjell. Register Reima skal være god. Noen som har noen forslag eller erfaring av samme feil? Setter pris på all hjelp jeg kan få

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-15 23:04:54 +0100

Har du fått tatt en skann av bilen med en OBD2 skanner. Om du ikke har så kjøp deg en enkel modell på Biltema til noen hundrelapper så ser du hvilken sylinder feilen er på.

Om det feks er sylinder 2 feil er på. Så tar du coilen og setter den på 4ern. Og fjerner feilkoder med skanneren. Ta deg en tur. Når motor lampen kommer på igjen. Skanner du igjen. Om feiltenningen har flyttet seg til 4ern. Er det feil på coilen. Og du må skifte den.

Om bilen har kjørt noen hundre tusen km og dratt på årene. Kan du i samme slengen bytte alle coilene når du vet feil er på coilen. Da det er fin «vedlikehold» av bilen da om en ryker så vil resten ryke en gang! Så slipper du det stresset på vei til jobb neste gang!

VAG er kjent for at coilen ryker. I følge NAF bilbergeren jeg måtte ha hjelp med på samme feil på en Audi jeg hadde før.

Hilsen Kamerat Samiano

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger