0

Lars Jacob J Heidem

spurt 2022-01-14 20:23:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Ser på en Audi 2007 modell er det en fin første bil å om ikke hva kan du anbefalle som første bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-15 21:49:03 +0100

Det er et par ankepunkter her: først og fremst at det er en Audi, dernest at den er i moden alder. Det er så enkelt som at alt som har med Audi å gjøre, koster litt ekstra, og når de er noen år gamle, ja da kan ting og tang begynne å gå i støkker. Dog, der som ellers, det er i utgangpsunktet en grei småbil, men bilens faktiske stand er avgjørende her: det innebærer at NAF-test FØR - FØR - FØR du i det hele tatt tenker på å undertegne kjøpekontrakten, er alfa og omega. Mye ryddigere for både kjøper og selger, og som vi vet, det er uendelig mye enklere å avtale utbedring av eventuelle feil og mangler FØR kjøp enn ETTER - og er det for ille- ja da går du bare videre - det er IKKE rasjonering på gode bruktbiler der ute! Det du ellers skal unngå, er "ungdomskjørte" biler - ikke kjøp en annens "førstebil - dernest er biler som er "tukla" med - altså chip-tunet, optimalisert etc - stay away.

NAF-test koster 1500 spenn for medlemmer for 60 pkt test, en tusenlapp mer for full test. Medlemskap uten veihjelp koster ikke stort og gir deg denne rabatten og mange andre fordeler. Vel verdt å vurdere. Og nei - verken du eller din venn som "kan skru" der hjemme i garasjen har en snøballs sjanse på St Hansaften til å avdekke skjulte feil og mangler om dere skal "sjekke" bilen der ute på tunet hos selger. Dere kan plukke ut direkte drittbiler, greit nok, men du vil ikke tro hvor mange som er veeeeeeeeeeeeeeldig kreative når det gjelder å gjemme / glemme dyre feil!

Ellers ville jeg vel kanhende heller gått for en Skoda Fabia eller VW Jetta/Bora, da får du mye god bruksbil for pengene - sannsynligvis vesentlig nyere for samme pris sammenlignet med en A3. Du kan også tenke i retning av Golf. Min subjektive oppfatning er at for en "førstebil" er det viktigte at bile ner i best mulig stand- les mest mulig sikker og trygg å kjøre - og derved følger også at du ikke får gallloperende kostnader som får lommepungen til å skrike på hjælp. Tenk forøvrig gjerne i retning diesel, om du lærer deg å kjøre på momentet i en dieselmotor - dvs 1,9 -2.0 liters motor - får du med deg mange gode vaner for årene fremover. Benzinere er greie nok, men spesielt små benzinere er masete å kjøre - du må ofte jakte turtall for å hente ut anvendbar kraft. Det gir dårlige vaner - rett og slett! Vær heller ikke engstelig for å kjøpe en bil med automatkasse, det reduserer stressfaktoren under kjøring - spesielt med mye kø- og bykjøring. Lykke til, kjøpr forsiktig!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger