0

Har akkurat kjøpt meg en 99 mod chevrolet taho 6,5 diesel. den begynte plutselig og ryke veeeeeeldig svart i eksosen,og dra litt dårligere. har sjekk

spurt 2011-02-19 17:38:52 +0200

hei Benny. har akkurat kjøpt meg en 99 mod chevrolet taho 6,5 diesel. den begynte plutselig og ryke veeeeeeldig svart i eksosen,og dra litt dårligere. har sjekket diverse vakum ting.blandt annet skiftet en sak som har med styring av turbo. etter bytte av denne opnet spjeldet i wastegaten seg. rett etter start av motor. noe den ikke gjorde før. det er også montert FSD cooler på den. det er visst for og kjøle elektronikken til dieselpumpa.det sitter også 2 slike bokser til inn mot torpedon men veit ikke hva disse er til. også noe vakum slanger i enden av disse.

lurer veldig på hva dette kan være????? har du noe formnening? MVH RE.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-21 10:36:37 +0200

Har du skifta turbo solenoiden? Hvis ja, sjekk vacum slangene fra vacumpumpa til solenoiden, og fra solenoiden til vacumklokka på turbo. Om det er hull i slangene må de byttes. Om du ikke finner noe feil er vacumpumpa de defekt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger