0

Startproblemer når motor er varm

spurt 2022-01-01 18:09:45 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei; Har en MB (w203) 200 cdi 2003 Har problem med at den ofte ikke vil starte hvis den har stått noen minutter, og motor er varm. Har også skjedd noen få ganger med kald motor. Dieselfilter er skiftet samt en litt sprukket tilførselsslange mellom filter og pumpe. Før slangen ble skiftet var det tydelig lekkasje med dieselsøl på filter samt diesllukt og lekkasje til parkeringsplass. NB: små mengder. Takknemmelig for tips oim hva dette kan skyldes, og hvordan det kan utbedres. Bilen har ellers vært en kostbar "fornøyelse" med en rekke feil, vesentlig elektriske komponenter og understell/oppheng etc. Har blitt så dyr at jeg"ikke har råd til å selge den" men ønsker å bruke den opp som nylig PKK-godkjent, nye dekk sommer&vinter og ellers "mye bil igjen" Det er jo tragisk når en ser hva som går til hugging pga. for dyre reperasjonskostnader. Bil er nok det mest ekstreme i form av bruk & kast sånn sett.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2022-01-01 22:48:23 +0100

Du gir oss litt lite å gå på, men forutsetter at starter fungerer som den skal. Ved varm motor bør ikke evt feil med glødeplugger være årsaken. Da står vi igjen med dieseltilførsel. Kanskje falsk luft. Så vidt jeg husker har W203 to dieselfilter. Ett bak ved tanken, og ett på motor. Men hvis bilen går greit når den går, heller jeg i retning falsk luft. Slange med sprekk, feil med pakning på filter eller noe slikt. Varm motor kan gi litt dårligere klem enn kald. Har også vært borte i at o-ringer ved pumpe/filter har vært av feil type. De skal være av høytrykks-type. Lykke til !

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2022-02-08 15:30:29 +0100

KMS gravatarbilde

Takk for svar! Kan tilføye at startmotor er *) ok, ble byttet for ca. 2 år siden. *) Startmotor var i alle fall ok, til i dag, nå slår den ikke inn... Ut over det så har bilen vært plaget med El-feil på rekke og rad, fra viftespjeld, dårlåser, vindusheisere, tilfeldige/feilaktige feilmeldunger og tilbøyelig til å gå i nødmodus mm. Dette er bilen djevelen lagde på overtid uten lønn :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger