0

Mercedes Benz s500 AMG

spurt 2021-12-28 21:16:29 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann!

Har lenge vært på utkikk etter en ny bil, med spesielt fokus på både komfort og at det skal være en liten "ulv i fåreklær", og jeg havner stadig på en s500.

Har sett for meg en 2006modell med rundt 200 000km på telleren og en pris mellom 200 000kr og 300 000kr.

Er det noen farer som eventuelt kan komme, ting jeg må være spesielt obs på eller ting jeg må ta høyde for? Er ikke interessert i å gå på rådyre verkstedsmeller!

Takk på forhånd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-29 16:19:09 +0100

Vel har du ikke råd til rådyre verkstedsmeller så velg Toyota Corolla, en 2006 plaget Mercedes S500 er jo trolig det mest usikkre valget du kan gjøre i bilverden da Mercedes lesset på disse bilene med det siste av elektronikk og oppfinnelser i konkuranse med Audi og Bmw men ikke dermed sagt at det er utprøvet utstyr så her kan man forvente hele skalaen fra jo det kan jo gå bra til at du plutselig får 2,2 tonn stål du ikke vet hvor du skal gjøre av foruten å grave det ned i hagen din da. Er du en skikkelig oppegående garasje mekaniker med mye utstyr så er det mye man kan ordne og fikse men husk Mercedes er sære på sitt diagnose system og det er derfor jeg selv aldri har villet eller vil eie en Mercedes. Ikke la deg lokke av at ny kostet den x antall millioner men nå får du den bare for 100000 kr da du lett må vinke farvel til både de 100000 kr samt mer dertil i forsøket.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 13:55:17 +0100

Det er som Wizard sier. Du bør være på vakt mot ALT. Fantastiske biler, men dyre både å fore, og vedlikeholde. Spør for moro skyld prisen på stor og liten service. Det gir deg en pekepinn. Samtidig spør du pris på å skifte luftfjæring hvis den du kikker på har det. Da får du et lite bilde av prisnivået på reparasjon. Hvis du ikke blir skremt av det du hører, og har økonomisk vilje og evne - ja da synes jeg du skal unne deg gleden ! Og har du mulighet til å ta service og reparasjoner i Sverige eller Tyskland hjelper det veldig. Biltjenst i Arvika er i særklasse bra ! Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 16:03:21 +0100

Kamerat Helmar har rett men tilogmed å kjøre bilen til Tyskland eller Sverige for service eller reprasjon er jo faktisk en kostnad i seg selv så her kommer nok poenget med at er du en kontorist med tommelen midt i hånden så velg foralldel en Toyota Camry istedenfor da det trolig var en av verdens beste biler. Er du derimot en riktig dyktig garasje mekaniker så foralldel så kan du ha et riktig trivelig bilhold uten at ungene dine må spise havregraut og gå i strieskjorte og samtidig glemme alt som har med vidregående utdannelse å gjøre. Har du middler har du lov som Mr N Wolf sier men ser jo likevel ikke for meg at de bemiddlede iblant oss bare kaster seg ut i et formidabelt bungy jump og se ikke bort fra at det er derfor de har disse middlene og egentlig ikke ønsker å sette de på spill fordi om far i huset skal oppfylle en drøm han hadde.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-31 23:33:14 +0100

Trampeklapp til herrene Helmar og Wizard :-) Ellers tenker jeg at en bil som dette er en sikker vei til både personlig ruin og skilsmisse for de som måtte ha en familie, også om man skulle være en over gjennomsnittet dyktig garasjemekaniker: det er kun unntaksvis at konene aksepterer at far tilbringer all sin fritid ute i garasjen - da ender det med at far en vakker dag opplever at huset er tomt når han går inn i huset en gang etter 20 på julaften - eller for den sakens skyld - om ho' mor har bein i nesa - kan det meget godt være at ho' mor skifter dørlåser i all stillhet mens han surrer rundt der ute i garasjen - når han kommer hanglende utpå morrakvisten for å pusse tenna før han skal på jobb, møter han permanent stengt dør! Sånt har skjedd, og det å svi av familiebudsjettet på leketøy av denne sorten, er å tigge om trøbbel!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger