0

Ny bil som sporer

spurt 2021-12-21 14:46:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Kjøpte meg ny Polestar 2 for et par uker siden. Kjempefornøyd med bilen, bortsett fra at jeg syns den er irriterende, og på grensen til slitsom å kjøre langt med, spesielt på motorvei pga sporing. Det står originalfelger på bilen, 8x19" foran og 9x19" bak med 245/45 Conti 7 piggfrie vinterdekk.

Det sporer ikke så veldig mye, men det er nok til at jeg må hele tiden justere, og det er irriterende. Jeg har hatt mange biler, spesielt BMW med brede lavprofildekk uten at jeg kan huske at dette har vært et problem. Nå skal det sies at jeg runder 50 år neste år, og begynner å sette mer og mer pris på komfort enn sportslige egenskaper. Jeg hadde en eGolf før jeg fikk denne Polstaren, og den hadde smale dekk med høy profil, og var en drøm å kjøre. Absolutt ingen sporing i det hele tatt.

Kan det være noe galt med hjulstillingen på Polstaren? Eller er det bare sånn at siden bilen er stivere og har så store hjul at man må regne med å kjenne litt mer av hjulsporene i veien? Men jeg syns likevel at det er litt rart at det skal være sånn at det er irriterende. Ny, moderne, stor og tung bil bør vel ikke være sånn at man må sitte å gjete den på motorveien selv om det er litt bredde på hjulene? Vil høyere profil eventuelt hjelpe?

På forhånd takk

Mvh R

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-21 18:26:11 +0100

updated 2021-12-21 18:28:36 +0100

Beklager men dekkprofilen er nok regnet ut på forhånd av ingeniørene der men hvor mye bilen er testet ut i prøvekjøringer før de slapp den ut i markedet er jo noe helt annet, det har vært et kappløp hele tiden om å få sine modeller ut i markedet så ja vi kan tenke at har de virkelig blitt testet nok? Bilen er tung med sin batteripakke og kan nok oppfattes anderledes da understellet må settes opp slik at man kan passere fartsdumpere ol uten at fjæringen bunner ut så jeg må desverre si at det er nok som forventet. For deg vil det jo trolig bli en ofselig kostnad som Mr N Wolf pleier å si å prøve seg frem med forskjellige dekkprofiler da det uanset i vognkort vil være begrensninger her. Men har du masse penger til overs som du kanskje ikke trenger for å betale strøm regningen din så hvorfor ikke alt er lov innenfor visse grenser så slå deg løs. Du vil uansett ikke få et råd her før det er testet ut av eventuellt en prøvekjøring på på Broom.no men man må nok huske at slike tester oftest er for allemannsen og ikke for hver og enkelt av våre problemer knyttet til en enkel bilmodell som din Polestar 2.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-12-21 14:46:30 +0100

Sett: 263 ganger

Sist oppdatert: Dec 21 '21

Antall visninger