0

Mercedes 230s 1967 mod

spurt 2021-12-20 23:57:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Har en Mercedes 230-S 1967 mod.gått 120000km. Eu ok i oktober 2021. Er veldig lite rust, er en liten skade på en dør med litt rust og litt rust bak eine bakhjulet! Hva er en sånn bil verdt? Innteriøret er veldig bra, alt elektrisk fungerer. Orginal og lakken er selfølgelig matt da det ikke er gjort noke med.

Mvh. Alf Ole Sundgot

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-21 13:18:49 +0100

En sånn bil er verdt det selger forventer at den største idioten blant potensielle kjøpere er villig til å betale for den, verken mer eller mindre! Her gjelder i aller høyeste grad at det tallet du ser i kilometertelleren er nettopp det: bare et tall! Likeledes har du åpenbart ikke foretatt annet enn en kosmetisk sjekk av bilen, her kan "alt" være skjult under overflaten. Mitt stalltips her er enkelt og greit, tenk gjennom hva i alle dager du vil med een såvidt gammel bil! Om du er selvplager, eller av andre grunner ønsker å ha noe å henge fingrene i, jolly fine! Men verken som bruksbil eller hobbybil er dette noe å ha på. Spesielt dette med "litt rust" får mine alarm-lamper til å blinke, når det gjelder rust er det litt som et isfjell: du ser bare sånn circa 10 % av helheten.

The Bottom Line er at denne bilen knapt nok er verdt skrap-panten, og selv da vil du risikere at du går i tap! Den eneste grunnen til å slå til her, må være a: lav pris - skrap-pant b: Du er over gjennomsnittet Merceds-entusiast og vil ha akkurat DENNE bilen i samlingen c: Du er en svært dykitig garasjemekaniker med stor garasje, fullt oppsett medverktøy og ja - du må kunne sveise rust i tillegg! Bare så det er sagt: jeg har fremdeles et bilde på netthinna av to brødre jeg kjente en gang i tiden: en ene kjøpe seg en Chrevrolet, den andre en Mercedes. Begge disse bilene hadde noen år på nakken, men fremsto utad sett som å være i "grei brukstand", de hadde jo fremdeles skiltene på når gutta boyz løpte og kjøpte hver sin for en tusenlapp eller to dengang!

Vel, lykken varte ikke så lenge! Den ene broderen gikk på med freidig mot, bilen ble mer og mer demontert. Til slutt sto han der da, og deklamerte hvor solid GULVET var i denne Chevyen! Da hadde han skjært av taket for å gjøre "godt arbe'", gutten var flink til å sveise, må vite! Men der han sto, med et bein på hver side av kardangtunnelen, viste bilen sitt sanne jeg: stakkaren gikk gjennom gulvet på begge sider, og ble pinadø nesten tante når han rausa ned på kardangtunnellen! Joda, bilen ble til slutt kjørbar, meg bekjent aldri godkjent, men det tok flere tiår, og kosta mer bare i sveisepinner og gass enn det hadde kosta ham å kjøpe en fiks- ferdig restaurert bil!

BRODER NUMMER TO hadde altså Mercedes-drømmen. Klok av broderens skade begynte han å sjekke Mercen ganske forsiktig....! Vel, for å gjøre en lang og tragisk historie kort, broder nummer to var smart nok til å demontere motoren på drittbilen....motoren sto vel lagret i noen tiår før den omsider ble til spiker....den også....og bilen? Vel, den ble levert til skrot-kalle, snipp, snapp snute!

MORALEN? Vel, de bilene disse to brødrene kjøpte, var vel dengang 15-20 år gamle. Når du ser på en Mercedes i dag....som er drøye ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-21 20:11:19 +0100

Her tror jeg du kan vi ta utgangspunkt i 100 tusen, og så trekke fra det som skal til for å få den strøken. Eller prøv en annonse på hbo 50.000... Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger