0

lysbryter defekt

spurt 2021-12-18 20:23:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har litt problemer med Blinklysbryteren på bilen min. i en lengre tid har ikke blinklys til høyre slått av seg selv etter sving. Nå får jeg nesten ikke til å slå på blinklys i det hele tatt. kan trekke ned spaken men får ikke lys til venstre. for å få lyset til høyre må jeg bruke mye kraft for å få bryteren opp. Hva er mulig feil? må hele bryteren byttes ut?Eller er det deler inni rattet som kan være ødelagt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-18 22:24:06 +0100

Det du beskriver, fremstår for meg som et problem som er knyttet til blinklys-spaken - med tilhørende leamikk der den er montert i rattet. Normalt sett ikke speseilt vanskelig å skifte for en erfaren mekaniker, og selv om deler til biler fra Asia ikke er spesielt billige, trenger du neppe å ligge våken om natta for dette- Vær også oppmerksom på at Kia er greie biler, om du ikke har et merkeverksted i nærheten, se hen til Mekonomen eller din faste verkstedsforbindelse - og ta en telefon og bestill tid. Dette bør være gjort på en-to-tre, du rekker kanhende å ta en kopp kaffe mens du venter. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger