0

Mistet spylerør sprayboks inn i innsug Volvo v70

spurt 2021-12-16 20:46:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Kan jeg få trøbbel? Jeg mistet spylerør inn i innsug Volvo v70. Det gikk rett og slett gjennom tomgangsventil. Jeg fant det ikke igjen. Bilen starter og går godt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-17 11:41:35 +0100

Tja, det kommer jo an på hva som skjer med dette plastrøret der inne! Plast vil generelt ikke være spesielt bestandig overfor bensin hhv diesel over tid, og oppløst plast som går videre inn i innsprøytingsystemet, det er neppe spesielt god karma! Hvor dårlig karma det egentlig vil være, det finner du ikke ut før etterpå! Om det hadde vært min bil, ville jeg rådført meg med min faste verkstedsforbindelse og tatt det derfra, det er jo egentlig sånn at alt som kan komme inn et sted, også kan komme ut, og du skal ikke be bort fra at en erfaren mekaniker finner en lur måte å komme til på sånn at han kan få ut dette røret! Sannsynligvis har han også et fiberoptisk kamera på lur, sånn at han kan inspisere innsuget og se om røret fremdeles ligger der - eller om det kanhende egentlig har havnet et helt annet sted. Ellers fylles jeg litt med undring: hva i alle dager skulle du stikke dette røret inn i tomgangsventilen for? Dette med å spraye i hytt og p med allslags mer eller mindre finurlige remedier er noe man bør unngå - rett og slett! Lykke til med røret videre!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-17 16:13:25 +0100

updated 2021-12-17 16:13:55 +0100

Yepp du kan få trøbbel, du sier ikke noe om det er diesel eller bensin men gjetter på bensin og samtidig en ganske gammel V70 kanskje helt tilbake fra begynnelsen av 2000 tallet og kanskje til og med før det. Legger denne seg i en ventil så er det game over til den er fjernet, det kan gå bra men regn med å sove litt dårligere en stund fremover eller som Mr N Wolf nevner få en mekaniker med inspeksjons kamera til å ispisere å se om han kan få fisket den ut.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger