0

bakluke og sidedør passasjer

spurt 2021-12-15 14:23:40 +0100

anonym bruker

Anonym

hei! Har problemer med å få åpnet vakluke og sidedør passasjersiden på min bil MB glk 2010 mod. Får låst opp bakdøra med nøkkel, men den går ikke opp av seg selv, og er vanskelig å få opp med manuell kraft. Sidedøra får jeg ikke låst eller åpnet med nøkkel. Har du forslag til løsning. Set har ikke noe med frost å gjøre. Har vært slik en stund. mvh Jogeir Sved

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-15 17:28:07 +0100

Uten å ha sett hvordan leamikken som holder døra osv er designet her: jeg ville tenkt smøring med dertil egnet remedium - ikke nødvendigvis WD-40 men et smøremiddel som er både penetrerende, beskyttende og - smørende, noe som ikke samler opp dritt som en magnet samler jernfilspon. Ta gjerne en tur innom din lokale Wurth-forhandler, der finner de frem det du trenger på null komma null! Det er helt utrolig hvor mye det kan hjelpe med litt smøring av de bevelige delene i låsene og hengslene, har selv hatt et par aha-opplevelser med litt enklere biler opp gjennom årene!

Ellers er det antagelig snakk om relativt tunge dører, om problemet ikke er knyttet til smøring, kan døra ha "seget" på hengslene, omtrent som dørene der hjemme i huset ditt, men på en bildør skal det mye mindre til før det blir merkbart. Dette kan du avdekke om du ser nøye etter når du åpner og beveger dørene - se spesielt på hengslene, se også etter om dørene sliter vekk lakken noe sted. Selv på en feiende flott Mercedes kan det skje sånne ting, en dør er en dør, en dørlås er en dørlås, også hos Mercedes! Og finner du ikke ut av det selv, besøk gjerne et verksted utem stjerne over døra, et sted med en verksmester av den gamle skolen som fremdeles kan litt annet enn å knote på en pc - det er gull verdt med "gamlekara" når det gjelder å løse problemer som dette!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger