0

Dyr suv, hva bør en gå for?

spurt 2021-12-13 14:19:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann Har begynt å se etter ny bil. Er ung og dum og vil bruke litt for mye penger på bil hehe. Har sett på Land Rover Discovery ifra 2017 og nyere, itillegg til Audi E-tron 55. Noe jeg burde være ops på ved å gå for desse? Evnt andre eg burde vurdere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

8 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-13 16:13:08 +0100

To vidt forskjellige biler.....der du nok bør gå på lønnkameraet en stund og finne ut hva du egentlig vil :-) Ellers vil vår gode Kameraet Wizard nok anbefale engelsk-engelsk fremfor tysk DuracellMobil her, uten tvil! Vi snakker om ordtnli' bil sammenlignet med noe vi som er i godt moden alder egentlig vokste fra på tidlig 60-tall - altså batteribiler! Men be advised, selv om Land Rover er en feiende flott bil med virkelig klasse, er det også en bil som krever en sann entusiast! Jeg tenker at å være ung og dum ikke er det beste utgangspunktet her....så som sagt...tenk deg om og finn ut hva du egentlig vil....en seriøs bil krever sin mann! Ellers har vel også du andre ting å bruke pengene på, kanhende bolig, utdannelse....og før du vet ordet av det, står du kanhende der med en fager jentunge med barnevogn ved din side! The Bottom Line er altså: tenk deg nøye om!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-13 17:24:09 +0100

Tja ønsker du en LR Discovery 5 så blir den jo trolig for alltid varebil da nye regler kom i 2013 engang som gjør at å gjøre den om til personbil blir ofselig dyrt. Men som bil er den jo nesten en gave til mennesket med sin luksøriøse og nesten uorertruffene evne til å ta seg frem. Audi E Tron er en elbil og forstår ikke helt sammenhengen da du enten velger fossil bil eller elbil og det å stille de opp mot hverandre er litt rått parti. Den ene klarer ørken rallyer og å bortigmot å bestige Mount Everest mens den andre er ment for å forsere en liten snøhaug i Oslo sentrum så ditt valg her :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-13 18:48:53 +0100

Når jeg var ung og dum så hadde jeg nok ikke disse vidløftige ønskene men har man Gustav Wizøe eller har Røkke som onkel så ja da trenger vi trolig ikke bry oss for mye om hva det koster men likevel må man nok ta et standpunkt til hvilken bil man ønsker, jeg er Anglofil og hadde lett valgt Disco 5 men ville aldri engang tenkt tanken på å pushe den på andre da som Mr N Wolf sier det er for de spesiellt inntreserte og ja det er nettopp det det er nemmelig det å vite hva man kjøper og ikke fylle allverdens forum med hvor dårlig bil man har kjøpt så dette må man gjøre med åpne øyne.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-13 22:30:17 +0100

Takk for svar. Har nok verken Røkke eller Witzøe som onkel men har jobbet meg opp i en grei stilling selv om jeg er ung med egen bedrift på si, og har nå muligheten til å bruke en del mer penger på bil en det jeg har gjort før. Blir brukt uansett, og ser også at det blir feil å sammenligne desse 2 bilene.

Men. Er det noe en må passe på når ein kjøper Dicso 5, mer enn vanlig?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-14 08:03:11 +0100

Kjøper man Disco 5 så må alle servicer være fulgt uten slurv og er det ikke det så gå videre til neste. Be om at glødepluggene testes og for all del skift ut de defekte og aller helst alle sammen hvis bilen har gått mer enn ca 150000 km. Ellers er det en tung bil så en grundig kontroll i understellet av alle foringer og kuler er et must og se til at dekk ikke sliter skjevt da er det fare på ferde og bare et sett med dekk nærmer seg 20000 kr. Kjøp gjerne en som er understellsbehandlet eller få det gjort snarest etter kjøp så holder den lengre. Karroseriet bør være uten skader da det er dyrt å utbedre

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-15 20:23:21 +0100

updated 2021-12-15 20:24:03 +0100

Jeg ville nok heller ikke synes det var så galt å velge en Disco 4 det var tross alt det Prins Philip av England kjørte hjem i i sin siste tur fra sykehuset i England før han døde så er et virkelig status kjøretøy det med svung men velg helst en 2014 eller 2015 model da det sies at motoren skal være mere holdbar overfor tidligere årsmodeller. Er bedriften din veldig suksessrik så skal du heller ikke se bort fra en ny Defender som egentlig alle mener er arvtageren til den fenomenale Disco 4 så her er det bare å se noen Youtube filmer for å forstå sammenhengen. Og jeg mener ikke disse uhorvelige men likevel legendariske skapningene som ble besluttet å stoppe produksjonen på i 2015 men de nye modellene som kom i 2020 som 2021 modeller og her har virkelig Land Rover gjort et mesterstykke av en bil som elskes av hele kloden.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-15 23:29:37 +0100

Nja, er bedriften very successful, er det i såfall meget uvanlig, og som lønnstaker skal det mye til for å tjene enorme summer i Norge. Mitt stalltips: ha is i magen og tenk deg om minst tre ganger før du svir ovseleg mykje pengar på bil, du får aldri disse pengene igjen! Og det kan vise seg å være kjipt om du i neste omgang kjører elskebassen på tjukka eller noe annet festlig! Skynd deg langsomt, og ja, trampeklapp for kloke ord fra Kamerat Wizard om vår alles kjære engelsk-engelske biler! Men be advised: skal du handle engelsk, er det en del av dealen at du må belage deg på å bli over gjennomsnittet entusiast! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-12-16 10:09:21 +0100

Vurderer selv en Dodge RAM =) Store biler er morro. =D

Tenker du å ta den på selskapet?

Hilsen Christian hos Hvor mye kan jeg låne

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger