0

Elbil og kupevarmer.

spurt 2021-12-13 09:54:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Hvilke elbiler har kupevarmer som kan benyttes uten at bilen er tilkoblet lader? F. eks på p-plass etter skitur.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-13 13:54:54 +0200

Tja - si det! Det er jo etterhvert ganske mange elbiler når du ikke avgrenser på noen måte, skal du ikke forvente at noen på herværende forum setter seg ned og gjør jobben for deg med å gi en komplett oversikt over kupevarmer og funksjonaliteten på denne på absolutt alle elbiler i markedet. Her må du rett og slett sette deg ned og tenke nøye gjennom hva du ønsker deg - for meg synes det å være en kupevarmer med en form for tidsur eventuelt app-styring som kan forvarme bilen uten at den nødvendigvis er tilkoblet lader. Dernest finner du ut hvilke biler som kan være aktuelle for deg ifht pris, størrelse og øvrige egenskaper, og tar det derfra. Det innebærer en ringerunde, alternativt en tur innom de respektive forhandlerne der du kan se de aktuelle bilene live, du kan fikle med brukergrensesnittet og ikke minst- du kan prøvekjøre og finne den bilen som passer best for deg!

Ellers tenker jeg at for slik bruk er en form for varmepumpeteknologi et must, hvis ikke blåser du batteriet flatt på null komma null! Det bør også være en form for sikkerhet mot at batteriet tappes for meget, kjpt om du er på skitur eller på annet vis ute på tur, og ikke kommer verken frem til nærmeste sivilisasjon og lademulighet eller for den sakens skyld, hjem. Det er liksom ikke "bare" å ta med seg en reservekanne med strøm heller her!

Når det gjelder konkrete biler - det skulle forundre meg mye om ikke Skoda hadde tenkt på dette, ta gjerne en nærmere titt på Enyaq! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger