0

Endret motorlyd etter dekkskifte

spurt 2021-12-13 09:39:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Bilen min har fått kraftigere/høyere motorlyd etter dekkskifte,"brummer" skikkelig plutselig... Er dette normalt??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-13 14:00:49 +0200

Vel, nå er det vel ikke noe særlig brummelyd i denne bilen whatsoever, jeg tenker at den sannsynlige kilden til mer lyd er dekk-støy som kanhende spiller ørene dine et puss. Nå forutsetter jeg at det er vanlige dekk, og at det er montert rett - ikke f.ex med feil rotasjonsretning!

Ja, rent teoretisk kan man jo også se for seg at du har lagt på veldig feite dekk med voldsom rullemotstand, som igjen medfører at motoren må slite skikkelig for i det hele tatt å gi bilen fremdrift, men det er lite sannsynlig. En tredje mulighet er at det har skjedd "noe" med motoren, men heller ikke dette er et spesielt sannsynlig sammentreff her. I ditt sted ville jeg vært litt ops og forsøkt å diagnostise den ajtuelle brummingen, og hvor den egentlig kommer fra - stikkord: hva gjør gassfoten din når det durer? Og er det skikkelig brummelyd - ala en V-8'er - da er det kanhende noen som kjører bak deg med en amerikansk muskelbil med headers uten dempning! Lykke til med jakten på lyden!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger