0

Skal jeg kjøpe mercedes c-klasse hybrid 2018, eller VW passat gte 2018?

spurt 2021-12-07 12:55:07 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg er i ferd med å kjøpe min første bruktbil. Valget står mellom Mercedes c-klasse hybrid (stv) 18, eller VW passat gte (stv) 18. Hva er fordeler /ulemper med disse? Ser at begge ligger på rundt 350.000,- på finn.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-07 14:37:41 +0100

Her er det ganske mye smaken og baken med i bildet, noen liker det ene, noen liker det andre. Om du har problemer med å bestemme deg, sørg for å få prøvekjørt begge før du bestemmer deg! Ganske mye smaken og baken, fordi det er to vidt forskjellige opplevelser her, i min verden der jeg fortrekker et mer klassisk førermiljø og ellers er stor fan av såvel VW generelt som Passat spesielt, ville valget vært lett her! Mercedes C-klasse blir liksom ikke helt Mercedes for meg, den har for lite av klassisk Mercedes i seg, legg til at Møller tross alt er greiere å ha med å gjøre og tilbyr bedre kundestøtte enn vår alles ikke riktig like kjære BOS. Ellers bør du i begge tilfeller vurdere å kjøre bilen direkte til understellsbehandling - selv om Mercedes nok har hakket bedre rustbeskyttelse fra fabrikk enn tilfellet er for VAG. Ja, etterhvert er det flere nybilkjøpere som gjør som meg og kjører sin nye bil direkte til understellsbehandling, og det er sogar forhandlere som tilbyr dette som en tilleggstjeneste, også Mercedes-forhandlere, men glem ikke at du uansett bør sørge for jevnlig etterbehandling, typisk annethvert til tredjehvert år! Og nei, "fabrikkbehandlingen" er ikke i nærheten av å være tilstrekkelig til å sikre bilen et langt og lykkelig liv i Norge, vinteren er ennå ikke avskaffet, og Veivesenets parodi på vintervedlikehold der salting - eller rettere bruk av diverse kjemikaler som får stålmarken til å rape av glede - er regelen, ikke unntaket i det norske veinettet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger