0

Ulyd i bakhjulslager

spurt 2021-12-05 19:58:49 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Vil gjerne høre din mening om følgende. Sønnen min kjøpte en tre år gammel Opel Astra av en merkeforhandler i januar. Den hadde kun gått 50000 km og selger opplyste om at det fortsatt var ca to år fabrikkgaranti på den. Gradvis har det oppstått en ulyd i bilen og da vi satt på vinterhjul tidligere i høst var det lett å konstatere at det var sterk ulyd i venstre bakhjulslager. Like etter leverte han den til service hos samme forhandler og gjorde de også oppmerksomme på hjullageret. Da han så hentet bilen igjen fikk han opplyst at mekanikeren som hadde utført servicen ikke fant noe unormalt med lagrene. Sønnen min ble selvfølgelig både oppgitt og irritert da han bare måtte ta bilen som den var med fortsatt ulyd fra lageret. Hva synes så du at vi burde gjøre med dette ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-12-05 21:10:14 +0100

Først og fremst så forsterkes ikke en hjul lager lyd i seg selv ved å bytte dekk fra sommer til vinterdekk. Støy kan lett forplantes gjennom karroseriet og jeg har selv tatt feil noen ganger og trodd det var venstre lager fremme men var egentlig høyre lager bak som vat slitent. Har verksted sagt at lager bak var ok så må man nok se på fremhjulslagere ellet selvfølgelig annet som kan forplante støy. Astra er nok heller ikke den bilen som er best lydisolert så det du hører nå er trolig støy fra fks piggdekk som på noen biler gir en ganske så ubehagelig støy. Noen ganger må man jo faktisk tro på at det mekanikerene sier er riktig og at det ikke er feil med lagerene da de jo ikke heller vil bytte deler som fungerer som de skal fordi om kunden hevder noe annet. Prøvetur med mekaniker kan anbefales og dette har jeg selv vært med på i hine hårde dager for å avklare feil med en bil.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger