0

Bruktbilkjøp 4x4

spurt 2021-11-28 21:01:39 +0100

hei Benny, jeg lure på om du har noe erfaring angående Ssangyong Korando 2,0 ltr tdi 20 4x4 2012 eller 2013 modell. jeg vurdere også å ser på Mitsubishi asx 1,8 diesel, Subaru XV Kia sportage siden jeg trenger 4hjulstrekk og kjøre en litt med henger så tro jeg at jeg trenger en relativ sprek motor for å klare de bratte bakkene opp til hytten tenker derfor mest på turbo diesel. har du noe formeninger eller tips hva jeg burde kjøpe? gjerne noe biler som jeg ikke har tenkt på som jeg burde vurdere i en prisklasse på max. 130 000 men gjerne rundt 100 000 ser jo at volvo koster litt mer og jeg har fått høre at XC 60 modellen sleit litt med dårlig bakakslings komponenter.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Min erfaring er at BMW 3 serie og Volvo VC60 holder i hundretusener av km, med lave driftskostnader, god komfort, masse plass, god hengefvekt osv.....

ErikM gravatarbildeErikM ( 2021-11-29 14:23:02 +0100 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-29 09:00:19 +0100

Vår gode Kamerat Wizard skrev et svar på et lignende spørsmål for ikke så lenge siden, søk og du skal finne! Ellers burde valget være lett her, jeg ville gått for Mittibuski, enten ASX som du nevner, eller Outlander, om jeg skulle velge blant disse. Koreabilen er for ukurrant på alle vis, og nei, det er faktisk ikke "Mercedes-kvalitet", ikke engang i nærheten! Dette med kvalitet er forsåvidt greit nok for Subaru, men man har hatt mange spennende problemer, i tillegg er prisen noe i stiveste laget for brukte Subaru. Ja, man har kanhende verdens beste firehjulstrekk, men hva hjelper det når man har verdens dårligste dieselmotor, enn si problematiske automatkasser osv? Med din ønskeliste og et ønske om pålitelighet, grei totaløkonomi osv er Mittibuski det beste alternativet i det segmentet du skisserer. Kia? Glem Kia her - Mittibuski er et meget bedre valg. Volvo? Da er jeg redd du sprenger budsjettet - alternativt må du nøye deg med en eldre bil i dårligere stand. Stillt overfor et slikt valg ville selv jeg - som er allergisk mot japs - valgt japs - her Mittibuski! Mye god bil for pengene, og grei nok - kjedelig men gjennomgående pålitelig og grei å eie, med et forbehold: noe stive delepriser! Men det er det jaggu på Subaru og Volvo (i Norge) også! Trddjepartdeler og uavhengige verksteder er løsningen for de fleste av oss! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger