0

Nyere Model 3/T på vinterføre

spurt 2021-11-27 15:00:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei.

Alle model 3 og y fra ca 2020 og nyere har mistet funksjonen til å kunne justere ønsket regenering.

Mange opplever farlige situasjoner med at bakhjulene slipper når et slipper gasspedalen litt for mye i en sving.

Hva er dine tanker rundt dette og har du mulighet til å få en uttalelse av Tesla Norge, evt få dem til å informere videre opp i systemet om problemet.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-11-27 15:21:36 +0100

Som Kamerat Wizard er inne på forleden, gutta boyz i Broom-redaksjonen har tydeligvis glemt dette forumet. Men skal vi være ærlige, er dette et av flere forhold med Tesla som burde vært tatt opp av rette myndighet, min subjektive oppfatning er at typegodkjenningen burde vært trukket tilbake til Tesla hadde rettet opp dette - på den ene eller andre måten. Som nevnt annetsteds i herværende forum, regnenerering, som jo på mange vis er en slags "tilleggsbrems", enn si en stand-in for bilens ordinære bremser, burde vært styrt av samme programvare som ESP / ABS. Da og bare da kan vi få et system som fungerer i land og/eller områder der vinteren ikke er avskaffet ennå, hadde nær sagt som i California! Når det gjelder Tesla Norge, har jeg en begrunnet mistanke til at en henvendelse dit er omtrent like nyttig som å pisse i buksa i en mørk dress for å holde varmen: det gir en god, varm følelse en kort, men stakket stund, og ellers ingenting! Om jeg hadde hatt forvillet meg hen til å kjøpe Tesla og hadde opplevd dette, ville jeg antagelig forlangt kjøpet hevet, subisidært ville jeg henvendt meg skriftlig direkte til fabrikanten med lopi til Tesla Norge.

Om tilstrekkelig mange gjør dette...ja da er det ikke umulig at Tesla retter opp det som for meg fremstår som nok en design-blunder der man har glemt at vinteren faktisk ikke er opphevet i Norge! Med en relativt tung bil er det jo toppen av lykke når hjulene låser seg i tide og utide!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-27 16:51:57 +0100

Som Mr N Wolf nevner ja glemt forumet er vel en mild grad av understatement, Mr N Wolf har svart på ikke mindre enn det øye dryppende antall av 2500 spørsmål her inne men tror nok ikke så mange vet hvor mye arbeid han har lagt i det. Det kreves en genuin kunnskap til vår bilhistorie å ha slik kunnskap og å få formiddlet den, jeg derimot har mye mere presis kompetanse da jeg har skrudd bil og kjøretøy fra jeg var 12 år gammel og siden nesten ikke har gjort annet. Hvis Benny virkelig er så travel at han ikke engang har tid til å titte innom forumet på et halvår så tror jeg Redaktør Skogstad presser han alt for hardt. Husk at en Podcast aldri kan erstatte den hjelpen et spør Benny kan gi det man til helt vanlige bileiere basert på kunnskap basert på deres dag til dag problemer. Mr N Wolf fortjener både virtuelle blomster og en eske med Belgisk sjokolade for sitt arbeid på dette forumet. Ønsker ikke Broom Redaksjonen dette forumet så skill det ut og selg det til Schibstedt som jeg nok tror vil vite verdien av av en slik info og kunnskapsbase, ja så var nå det også sagt.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-11-28 16:10:05 +0100

Ja, d'rede herrene Wolf und Wizard burde kanhende starte et eget forum, sammen er vi en helt perfekt kombinasjon! Jeg bøyer meg i støvet for Kamerat Wizards nærmest uutømmelige reservoar av kunnskaper om teknikk og mekanikk, det er ikke den ting den mannen ikke har stålkontroll på! En svær bukett med virtelle blomster, konfekt og en feit marzipangris av den virtuelle sorten til Kamerat Wizard også! Gjerne litt virtuellt godteri til Kamerat Helmar og et par til som glimter til innimellom også!

Tro om Benny kommer med virtuelle blomster til jul i år, han kom jo med gode ord i en artikkel i fjor! Om ikke annet, så gir det litt varme og godfølelse for de av oss som forsøker å holde liv i dette forumet! For min del går det vel litt av og på, poenget er å holde hue i gang ved å skrive litt og gjerne grave frem litt av det som ligger lagret i tenkekassa etter å ha skrudd sånn passe og lest desto mer opp gjennom åra, for ikke å snakke om de erfaringer man har gjort seg etter å ha kjørt lenger enn de fleste opp gjennom åra. Egentlig kunne det til tider ha stått yrkesjåffør slash langpendler som undertittel på visittkortene mine, ja, så mye kjøring har det blitt at jeg ligger nær opp til å ha utviklet min egen innebygde autopiolot! Det er da du vet at du kanhende har tilbrakt litt for mange timer bak rattet, gjett om jeg er lykkelig over å ha blitt pensjonist! En riktig god førjulsttid til dere alle generelt og Kamerat Wizard og Helmar spesielt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger